[]

Fon hesabı ne işe yarar?

maaş hesabımı fon hesabı yapmış banka.paranız değerlenicek filan dedi.olumsuz bir yanı yok dedi ama sonuçta maaş hesabım ne kadar girdi çıktı bu fon alış-verişi yüzünden ekstrede göremiyorum.internet şubesinden görebilir miyim maaşımın miktarını?
bir de sizce ne yapmalıyım fon da mı kalsın yoka sadece maaş hesabı olara mı kalsın bu para giriş çıkışı benim aklımı karıştırıyor biraz?



 
evet öyle çok kazanıyor ki bozdur bozdur harca, 1000 liran bi kaç gün orda dursa 3 kuruş falan kazanıyosun. bildiğin 3 kuruş yani.


  • johndorsey  (04.12.11 23:19:30) 
zararı yoktur , maasınızla lıkıt fon alınıp satılır dert etmeyın.. he faize karsıysan iptal ettir ama onun dısında mali olarak bi sıkıntısı yok , getirisi var..


  • kennym  (04.12.11 23:20:35) 
Büyük ihtimal bankanız garanti,

herhangi bir yararı veya zararı olmaz.

yararı oluyor aslında ama, çok ütopik rakamlar.
  • dis fircasi  (04.12.11 23:28:25) 
fon hesabında otomatik olarak b tipi likit fon alınıt. onda da dendiği gibi 3-5 kuruş kazanırsınız. ancak diğer fonlardan alırsanız (otomatik değil) ben 3000 tl'den 1 günde 350 tl kazandığımı (akbank altın) biliyorum. ancak çok dikkatli olmak gerek. aynı şekilde kaybetmek de mümkün. maaşı yedirmeyin. bildiğin yasal kumar.


  • ben smyrna  (04.12.11 23:32:48) 
bu şeyde yeni çıktı heralde. geçenlerde benim hem vadesiz hesabımdaki hem de yatırım hesabımdaki bütün paraları b tipi maksimum likit fona çevirmiş iş bankası. sonra aradım dedim "siz ne ayaksınız?" iptal ettirdim otomatik fon alımını. iki dakkalık para çekme işlemi için fon mu bozdurup durucam amk. zaten getirisi de olmuyor.


  • trinitrotoluen  (04.12.11 23:50:47) 
b tipi likit fonlarda para çekerken fon otomatik bozuluyor. sizin ayrıca işlem yapmanıza gerek yok. ancak diğer fonları alıp satarken valörü işlem günü +1 oluyor. yani öğlenden önce alır/satarsanız ertesi gün işlem yapılıyor. (ilk iş günü) ama öğlenden sonra alır/satarsanız 2. iş günü.

ayrıca pek yeni değil.
  • ben smyrna  (04.12.11 23:58:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.