[]

sıkıldım lan

naber? ya şeyi sorucam çok sıkıldım ben.

haxball var ya hani eğlenmeli filan böyle güzel bişey. iyi güzel de sıkıyo bi yerden sonra. bunun gibi böyle brovsırım üzerinden çalışsın üç beş kişi toplaşıp oynayalım filan çetli bişi olmaz mı? var mı benzeri bişiler?

onun dışında böyle ufak single player oyunlar da varsa bildiğiniz öteki sorduğum öncelikli ama onları da yazın ya. böyle açayım oyunu hebele hübele diye kendimi kaybedeyim oynarken kafdam dağılsın azıcık. canım sıkıldı çok.

evde ekmek kalmadı. first'ün soru işaretli sakızı var ya, neli o?


edit: eklemeyi unutmuşum. ekmek almaya çıkıyorum şimdi. geldiğimde burda tatmin edici cevaplar görmek istiyorum. hadi bakalım.

 
bizim evdede kalmadı. bence mango-portakal-ahududulu.


  • pelinn.  (04.12.11 22:06:31) 
ekmek yapma makinesi alsana hem kendin yaparsın
senin canını günde 2 saat desen bi ekmek yapma
haftada 14 saat lik sıkıntın gider ben olsam yapardım :))
  • onyetele  (04.12.11 22:06:48) 
Olmaz mı? shell shock live ya da vortex wars gibi harika online Oyunlar var.. Www.armorgames.com dan bakabilirsiniz..


  • pozzecco  (04.12.11 22:13:03) 
aynı pcden değil ama 5-6 kişilik takımlar şeklinde odalarda oynayabilirsiniz. baya bir sarıyor bide rakiple dşşk geçmek güzel oluyor.

www.kongregate.com
  • Abraxass  (04.12.11 22:14:26) 
ekmek bakkalda da kalmamış zaten ya. yine aç kaldım.

@deneme mesele çalıştırması değil onu şimdi indirmesi kurması üstüne hamachi filan çok uğraştırır.

@pozzecco @abraxass bakıyorum şimdi teşekkürler.

@pelinn. bırak mangoyu da küllükten haber ver
  • cagdassalur  (04.12.11 22:37:48 ~ 22:43:40) 
team.forsvarsmakten.se

bu da sıkıyor ama bir süre sonra.
  • jamiro  (05.12.11 00:05:44) 
ben bir haftadır bunları oynuyorum:

www.mousebreaker.com

www.mousebreaker.com
  • cumingsoon  (05.12.11 04:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.