[]

kurumlararası geçiş tam olrak nedir?

gelir idaresinde şoför olan birisi eğitim fakültesinde okuyor.kişi eğitim fakültesinden mezun olduğunda kpssye girmeden öğretmenliğe geçebilir mi?




 
çok zor.

gelir idaresinde şöför kadrosunda olan birisi ancak başka bir kuruma yine o kadro ile geçebilir, tabi geçeceği kurumun onu istemesi ve bu transfere onay vermesi gerek.
ha lisans bitirdikten sonra görevi değişebilir ama öğretmenlik zor, normal kpss'li olanları atanamazken, transferle epten yaş o iş.
  • icemanr  (05.12.11 09:34:28) 
geçemez. öğretmenlik için belli şartlar var. kpss ile atanmak, açıktan atanmak, sözleşmeli atanmak vs gibi. sizin eğitim fakültesi'ni bitirmeniz ve aynı zamanda kamu personeli olmanızın sizin atanmanız için bir önemi yok. siz de diğer tüm eğitim fakültesi mezunları gibi kpss'ye gireceksiniz.
kurumlararası geçiş şöyle olur. diyelim ki veri hazırlamadasınız bir bakanlıkta, hem kendi bakanlığınızı hem de geçeceğiniz bakanlığı ayarlıyorsunuz, muvafakatnamenizi alıyorsunuz (ki genelde en zoru bunu almak), gieçeceğiniz bakanlıkta da sizi alacakları bir boş kadronun olması gerekiyor. ama genelde torpilsiz çok çok zor oluyor. evlilikle geçişte bile torpil işliyor kimi zaman.

  • bitter cikolata  (05.12.11 11:04:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.