[]

c'est la vie

İleride yakın olmayan bir vakitte belki kimbilir Fransa'ya gitme durumu olabilir. İşte bu sebeple orda zorlanmamak adına fransızcaya ucusundan kıyısından başlamak istiyorum. öğrenmek açısından nasıl bir yol izliyim. şimdilik kursa gitme imkanım yok tabi ilerde olabilir. ne yapsam ne etsem? bir akıl verin.




 
tell me more adlı programı pcye kurup bi başlangıç yapabilirsiniz. destekleyici kitap ta olsa iyi olur..


  • toshiro  (04.12.11 19:00:42) 
livemocha sitesi üzerinden fransızca öğrenebilirsiniz.


  • aitlik eki alamayan  (04.12.11 19:28:40) 
livemocha çok faydalı olmaz. bir yerden sonra paralı oluyor.

tell me more da temelsiz bir yere kadar.

bence bol film izleyin, altyazıları anlamaya çalşın . (fransızca-türkçe iki altyazıyı da okuyun tabi)
  • even i say faith no more  (04.12.11 19:47:33) 
  • juninho77  (04.12.11 20:12:16) 
ingilizceniz iyiyse: french.about.com


  • mistreated  (04.12.11 20:19:59 ~ 20:20:17) 
öncelikle, pimsleur indir, at mp3 çalara, dinle. dinlemek kesmezse, al eline bi sözlük bir defter, dinle, cevabını yaz, cevabını söyle ve cevabını dinle :)) bana ispanyolcada oldukça yardımcı oldu. ha programın şu sorunu var ki hep sizli bizli konuşuyor.. ama önce sizli öğren, bi yerden sonra seni de öğrenirsin..
aynı zamanda, rosetta stone indirip fransızca kurup kelime hazneni geliştirebilirsin.
uz-translations.net bu siteden kaynak bulabilirsin çeşitli..
son evrede, artık birşeyler öğrenip pratik etmek istediğinde, couch surfing sitesine üye olup, şehrindeki fransızlarla dil değişimi yapabilirsin.
  • exael  (04.12.11 20:31:01) 
ben öncelikle kurs derim.. temeli bi kursla iyice al, sonra bu konuda yetenekli isen kendini geliştirirsin. ama tek kelime bilmeden kendin çabalaman biraz zor. fransızca zor ve bolca istisnai kuralı olan bir dildir.
sonrasında basit şarkılardan başlayarak bolca kulak dolgunluğu, ardından nice kıyılarına güzel bir tatil.. mümkünse cinsinize uygun bir bay/bayan ile de grameri tatbik etmek fevkalade olacaktır..

  • bonnie and clyde  (05.12.11 13:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.