[]

hayvan taşıyan kargo diye bişi var mı?

merhaba izmir'de ev aradığımız www.ogrencizmir.com şu yavru kedilere iki alıcı çıktı ama biri balıkesir biri karaman'dan. - dalga geçmiyorlar sanırım - neyse kargolar yolluyor mama kabını koyup yanına dedi biri.
böyle bir şey duyan, kullanan var mı?
ücreti nasıldır?
hayvanı bayıltıyorlar mı napıyorlar benim aklım kalır öyle :(

CEVABEN: teşekkür ederim tekrar bilgi veren her yazara. kurukafa sen de haklısın keşke izmirde bulabilsem yuva ama bir aydır aramalarımız sonuçsuz kaldı aşı zamanları da geldi kediciklerimin :( napıcam bilmiyorum neyse sağ olun...

 
bildiğim kadarıyla bildiğimiz kargo şirketleri canlı hayvan taşımaz.


  • babatema  (13.07.08 20:34:47) 
Birkaç otobüs firmasıyla uyutup yanında götürebiliyordun sanırım. Bir de tcdd var. Ama kargo olduğunu sanmıyorum.


  • ataturkiye  (13.07.08 20:35:56) 
hayvanın kargoyla yollanabileceğini düşünen birilerine hayvanları vermemenizi öneririm.


  • kurukafa  (13.07.08 21:14:41) 
havayolları taşır


  • desdinova  (13.07.08 21:31:06) 
yanında sahibi olduğu sürece ve max. 1 m3'lük o hayvan taşıma kutusu içinde olunca çoğu seyahat firması (hava, kara, deniz) taşıma yapar.
yahu çok komik bir durum:) ne yolluyorsun, kitap mı?
kurukafa'ya katılmamak elde değil.
  • insanimsi  (13.07.08 21:34:28) 
koyun, inek falan tasinir oyle. ev hayvani yaninda sahibi olmadan alinmaz. en azindan otobusler almaz. ucaklari bilmiyorum ama zannetmem. kurukafa'nin dedidigi de cok dogru.


  • no avalon  (13.07.08 22:02:42) 
  • bulanti  (13.07.08 22:21:16) 
yok taşımaz kargolar ama otobus firmaları kafesiyle bagaj kısmına alıyorlar.

hatta bununla ilgili birinin bi entrysi veya hayvan goturur musunuz? canlı ise olmaz falan demişler kargodan ee nabalım oldurelim mi hayvanı cevabına canlı taşımıyoruz biz diye ısrar etmişler.
  • rurouni  (13.07.08 22:24:16) 
havayolları alıyor. Belli bir kiloya kadar kedi köpek alıyorlar. Maymundu,fildi,koalaydı fantastik hayvanları almıyolar.


  • ned flanders  (13.07.08 23:01:51) 
otobüs firmaları, onlara özel havalandırma kısmı filan olan bölmelerde taşıyorlar, ama yanında bir sahip olmadan ne olur bilemem. taşımazlar büyük ihtimalle..gene de bir konuşun.


  • kara kadife  (13.07.08 23:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.