[]

ateistlerin cinsel hedeflerine daha rahat ulaştıkları iddiası

merhabalar sevgili duyuru kullanıcıları, çok gerekli bir soruyla daha karşınızdayım.

sözlükte gerek ciddiyet içerisinde gerekse de trol kisvesi altında "ateistlik" yapanlara ayar vermeye çalışan muhteremlerin bir kısmı bu insanların daha rahat sevgili yapmak, hatun kaldırmak, skora ulaşmak, karşı cinsle ilişkiye geçmek, ne derseniz deyin işte, bu dediğim ve benzeri şeyler için ateist gibi görünerek prim yapmaya çalıştıklarını söylüyorlar.

şimdi benim anlamadığım nokta, kızlar artık ateistleri beğenmeye, ateistlere mi vermeye başladı türkiye'de? nedir bu olay ben çözemedim. ben ateistim diye çıkanların peşinden mi koşuyor kızlar? bu durumda kızlar ateist erkeklerden daha önce ateizmi benimsemiş ama çaktırmıyor değil midir? acaba bu kızlar tüm kızlar mı, bir kısım kızlar mı, bazı kızlar mı yoksa var olmayan kızlar mı?

ayrıca bu iddiayı dillendirebilen arkadaşlar müslüman veya tek tanrı inancına dayalı dindar kimliklerinden dolayı cinsel ihtiyaçlarını gideremeyip abazan mı kalmışlardır, kendilerini içten içe yiyor, "öbür dünyada görüşcez olum sizle" diye kendilerini teselli ederken bir yandan da ateistlere veya ateist taklidi yaptıklarını düşündükleri ergenlere bakarak "vay amk *m üstünde ceviz kırıyo pezemekler" diye iç mi geçiriyorlardır? bir müslüman cinsel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekmek zorunda mıdır? nedir yahu?

yazdıklarım absürd ve saçma görünebilir ama "karı bulmak için ateist taklidi yapanlar" ve benzeri şeyleri gördükçe aklıma bu yazdıklarım ve daha buna benzer bir sürü şey geliyor. dalga geçmek isteyenler geçebilir ama şakayla karışık olsa da olmasa da ciddi cevap verenlere teşekkür ediyorum şimdiden.

 
sex yapmak için fazla uğraşmak istemiyorlar, o nedenle ateizme merak sarıyorlar sadece bu. oysaki çok yanlış yerden tutunuyorlar hayta haberleri yok..


  • blackmail  (04.12.11 18:17:05) 
yok öyle bir şey.


  • royal  (04.12.11 18:20:25 ~ 18:20:55) 
hepsini okumadım ama atesit olduğunu söyleyen arkadaşımın son üç kız arkadaşı beş vakit namazındaydı. çocuk çok aramaz etmezdi kızları ama hatunlar bildiğin takmıştı elemana..


  • toshiro  (04.12.11 18:29:44) 
gencim bu işlere çok takılma.sanal ortam burası millet birbirine olta atıyor laf sokma peşinde.yoksa kimse ateist ayağına sanalda kız dusurmeye kasmıyor.sen istersen ateist istersen dinci ol sende iş olmadıktan sonra yine 31e mahkum olursun.


  • anti silence  (04.12.11 18:33:38) 
5 vakit namazımı kılarım beni zinde tutuyor. sabahın 5 inde çakı gibi kalkıp namazını kılan disiplinli insana kız dayanmaz hacı. ateistlerde görmedim işbu sıkılığı. sigarası var alkolü var deyyüzlerin. dikiş makinesi gibiyim yani tıkır tıkır vuruyorum allah (c.c) ın izniyle


  • jack of shades  (04.12.11 20:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.