[]

Korkmalı mıyım? - Gözlerle ilgili bir soru

Merhaba, dün lenslerimi çıkardıktan sonra sağ gözümle gördüğüm görüntünün sol gözümle gördüğüm görüntüden bariz bir biçimde daha karanlık olduğunu farkettim. Şu an tam olarak emin olamıyorum, ama sanırım hala aynı durum söz konusu. Miyopum ve astigmat başlangıcı da varmış sanırım ama doktor astigmat için henüz bir şey kullanmana gerek yok demişti, lens kullanıyorum. Ne ki bu kör mü oluyorum?




 
kesinlikle normal bir durum olduğunu sanmıyorum. 8-9 yıl lens kullandım başıma böyle bir şey gelmedi benim açıkçası. yarın acilen bir doktora gidin de ciddi bir durum söz konusuysa (ki umarım değildir) halledilsin. geçmiş olsun.


  • sukrug yu geayz eym gogin hogym  (04.12.11 10:58:05) 
12 yıldır lens kullanıyorum böyle birşey yaşamadım. beyin'le ilgili bir problem gibi görünüyor. ama sen yine de önce göz sonra gerek duyarsan nöroloji'ye görün.


  • kocayusuf  (04.12.11 11:23:27 ~ 11:24:05) 
evhamlı biriysen muhtemelen sana öyle gelmiştir. doktora gitmekte fayda var tabi.


  • cilgin fantezilerin adami  (04.12.11 11:27:53) 
bende retinal migren var, baş ağrım tutunca sağ gözüm neredeyse kör oluyor. demem o ki, nörolojik bir sorun olabilir ama paniğe kapılmanıza da gerek yok. doktora gidin.


  • boo ya moon  (04.12.11 14:46:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.