[]

Nereden kıyafet alıyorsunuz?

Yahu güzel kıyafetler alayım diyorum kendime ama her yer pahalı arkadaş. Gayet sıradan bir kazağı 70-80 liraya satıyor adamlar. E öğrenciyiz şurda. Bir tane kazağa para verip bir ay sonra başka bir şey almak istemiyorum. Zaten çok zor beğenen biriyim. Bir şey beğenecek oluyorum o da uçuk bir fiyata oluyor genelde ve alamıyorum. Üç beş parça bir şeyim var döndüre döndüre giyiyorum onları. Şöyle hem ucuz hem güzel olan nereleri var ki? Siz nerelerden alıyorsunuz?

şehir: istanbul


 
indirimleri takip et. butik tarzı yerlere bak. benim değişiyor. pazardan aldığım şeylerde var,gidip fena para bayıldığım şeylerde.


  • pelinn.  (03.12.11 21:24:08) 
sık sık geziyorum avm'leri zaten. indirimleri takip ediyorum, ama genelde nerede tırt mal var onları indirime sokuyorlar. indirimde olan şeylerden genelde beğendiğim pek çıkmıyor. butik mutik nerelerde var? ben bilmiyorum hiç. oralara bakmak istiyorum asıl.
not: erkeğim

  • trinitrotoluen  (03.12.11 21:30:44) 
merter e mahmutpaşaya falan gitmek, oraların havalarını bi solumak lazım...


  • tahret muslugu  (03.12.11 21:31:05) 
beyoğlu iş merkezine bakabilirsin.25-30 arası kazaklar mesela.yada indirim sitelerinden alabilirsin(trendyol, markafoni vs).çok nadirde olsa sahibinde.com'dan ya da forum.donanimhaber.com'dan ikinci el ilanlardan iyi bişeyler bulabilirsin.


  • yanik  (03.12.11 21:31:23) 
  • suedehead  (03.12.11 21:32:29) 
Beyoğlu iş merkezi çok apaçi işi ya.


  • trinitrotoluen  (03.12.11 21:34:40) 
kadıkoyden çilek sokakta cok guzel seyler buluyorum bayanım tabı.ama genelde tercıhım ındırım zamanlarında alısverıss merkezlerı oluyo

mesela ucuz dıye aldıgım seyler oluyo ılla bı sekılde kombın edip giyiorum cok bayılarak almasamda
  • cmr_sa  (03.12.11 21:36:32) 
Gittigidiyor a bakın. Anadoluda iş yapamayan esnaf artık dükkanlarındaki malları netten satıyor, çok ucuza kaliteli ürünler bulmak mümkün.


  • Oguzhang  (03.12.11 21:42:27) 
@trinitrotoluen eğer şansın varsa topman, zara bulabilirsin.
erkeğim tabikide

  • yanik  (03.12.11 21:45:19) 
topman'i ilk defa duydum ama zara'ya sürekli bakıyorum zaten. orası da ucuz bir yer değil. ha güzel şeyler oluyor 70 liraya siyah gömlek, 100 liraya koyu kahve bir kot ceketimsi bir şey almıştım. ama girip de sık sık o fiyata bir şeyler alamam.


  • trinitrotoluen  (03.12.11 21:59:45) 
yok öle ucuz parası olan alıyor ne kadar indirimli bulsanda bu düşünce kafandan silinmicek ucuz bulim dicen onun için zengin olman gerek bu durumdan kurtulman için gerçekten ucuzunu istiyosan çakma alıcan oda bir cacık etmez boşuna arama ayakların ağırmasın.


  • zlatan  (03.12.11 22:00:53) 
sezon sonları indirimlerini ve outlet mağazalarını takip edin.. örneğin ben geçen yıl sezonda 129 tl olan greyder ayakkabıyı 49 liraya aldım.. kazak, gömlek vs. içinde aynı şeylerin geçerli olduğu yerler var..


  • mchslmdnc  (03.12.11 22:52:04) 
İlave olarak yazlığı kıştan kışlığı yazdan almakta bir seçenek. Misal şu anda 300 tl olan bir kabanı nisan ayından itibaren 100 tl ye bulmak mümkün olabilir. Yaz ayı neticede 4 aylık bir süreç. Tabi öğrenci insanın maddi imkanları ileriye yönelik alışverişe imkan vermeyebilir, yine de buda ucuz ve kaliteli alışveriş için bir alternatif. Mesela yazın çok pahalı olan kaliteli tshirtler şu an çok ucuza bulunabiliyor.


  • Oguzhang  (03.12.11 22:57:43) 
private shopping takılıyorum. yaşadığım ilde bi bok yok olanda iki kat pahalı
markafoni
trendyol
limango
morhipo
clubboon
alışveriş yaptıklarım. hepsi güvenilir siteler.
  • neysene  (03.12.11 23:04:49) 
ya markafoni'den falan alayım tamam da, öyle fotoğrafına bakarak üstünüze olup olmayacağını nasıl anlıyorsunuz? başkasının vücuduna oturan şey bana olamayabilir mesela. bu tarz bir sorun yaşadığımda, her seferinde "hobaa geri gönder, para iadesi bekle, olmadı yenisi gelsin" diye mi bekleyeceğim?


  • trinitrotoluen  (03.12.11 23:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.