[]

nedir bu kızlardaki müthiş özgüven durumu?

atıyorum facebook'ta twitter'da agresif, ünlü düşünürlerin veya kişilerin laf sokucu sözlerini yayınlamak. "yaa öyle işthee" demeler. o toplantıdan, şu kursa gitmeler. yok eğitmenlik eğitimi için başka şehre gitmeler. halbuki o saatte dersi var kızın. sosyalliğin dibine vurmalar falan. kızmıyorum tabiki güzel şeyler de..

biz mi çok durağanız acaba?

ya da onlar kaliteli bir çizgi yarattıklarını mı zannediyorlar?

tipik türk kızı mı?


p.s: bu kıza yaklaşma çabam var. ama bu tür şeyleri görünce gözüm korktu nedense bir garip şekilde, itiraf edeyim.

burada korkudan kastım, kızı benden çok daha fazla birikimli gibi görüp, kendimi değersiz bir şekilde değersiz hissetmem. aptalca bir duygu.

ama şöyle bir şey de var. kızla normal karşılaştığımızda konuşurken bu tür bir kültürel birikim gözleyemedim. çamur atmıyorum. ben de öyle müthiş işler yapan biri değilim ama çizgimi biliyorum gibime geliyor.

paylaşmak istedim. değerlendirmeleri merak ettim.

 
kendi reklamını yapmak diyoruz biz buna. sosyalliğin dibine vuran insanın bunu facebookta twitterda ilan etmesi pek olası değil. gerçek bir sosyallikse kasıt.


  • pelinn.  (03.12.11 13:18:58) 
acayip cevap veresim geldi ama soruyu anlamadım ben ya :s eğer kızın yaptıklarını saçma buluyosan nie ona yaklaşma çabası içindesin. o saatte dersi var derken kız yalan mı söylüyo yani. gitmiyor mu o yazdığı yerlere? "kaliteli bi çizgi" kısmını soru soracak kadar bile anlamadım. niye cevap veriyosam. di mi? :s


  • sheridans  (03.12.11 13:20:29) 
desene her naneyi yazıyorlar.
yalandır,
tipiktir,
kaçılasıdır.
  • seyduna6687  (03.12.11 13:20:57) 
öncelikle facebook gibi sapır saçma mekanlarda gezdiği yerleri sergileyen bir kız ise uzakdurmakta zaten fayda var haa o zaman büyük ihtimal ile kız bulamıcaksın çünkü hangi türk kızı gezdiği hoş bulduğu yerleri facebook tan yayınlamaz ki?
bunun amacı zaten sözlükte çoğu kez tartışıldı anlatıldı.
baak ben tikiyim ben sosyal bir insanım o bar senın bu seminer benim gezerim yeaa"
amacı taşırlar.

oysa senınde dediğin gibi yüzyüze konuşunca gözünde büyüttüğün kadar değillerdir. hani bi kız görürsün ulan bu bana bakmaz ki tarzı düşünceler içerisinde dayanamaz açılırsın sonra kız kabul eder bir kaç gün sonra kızın borumbok bişey olduğuna kanaat getirirsin. işte bunlarda bu şekilde bir şey...
o gidilen gezilen yerlere cebinde 20 lirası olan kenar mahalle insanları da her zaman gidebilir, fakat bir şartla...
içinde sürekli gezme tozma sürtme isteği olmalı o zevksiz tiki görünen kendini sosyal sanan asosyal zavallı insanların bulunduğu ortama hevesle gitme isteği olduğu sürece herkes pek ala gider gezer tozar.
  • komutanlogar  (03.12.11 13:43:54 ~ 13:44:14) 
bende tweet ve facebooktan pek hoşlanmıyorum bir bayan olarak bu kadar özelimi paylaşmaktan kaçınıyorum ama bir kadın olarak toplumun üzerime yapıştrdığı sıfattan salt sıyrılmak olmasa da kendimi yetiştirmek adına bir çok kursa gidiyorum daha kaliteli bir ortam dah seviyeli insanlarla kız erkek olsun bir arada olmak için ben bunları yaparken sevgilim malak gibi evde yatıyor :) ama ben onu seviyorum asla vazgeçmem ondan amacım başkaların gözüne bişey sokmak değil kendime saygımmı artırmak


  • HNDS  (03.12.11 13:44:45) 
pısırıklık etme, sen de özgüvenini yükek tut azıcık! o da insan nihayetinde, ve bu kadar aktifse sosyal bi insan olmalı, yanına yaklaşanlara da yabani davranmaz diye düşünüyorum. Belki de bütün bu aktifliği boşluktandır, beyaz atlı prensini bulunca bunlardan vazgeçicektir:)


  • megalomaniac  (03.12.11 15:50:24) 
ya da onlar kaliteli bir çizgi yarattıklarını mı zannediyorlar?

tipik türk kızı mı?

canım kardeşim ben de bunu anlamıyorum. diğer dediklerinde de haklısın. ona bişey diyemem. benim de bir bayan olarak rahatsız olduğum bir durum. gittiği yerleri yazan, yediği yemeklerin fotoğrafını çeken falan tipler hep gösteriş mereklısı oluyor malesef.
anlamıyorum diye başta belirttiğim duruma değinecek olursam eğer, sözlükte de çok başlık açılıyor bu konuda. türk kızları hakikaten çok mu değersiz erkeklerin gözünde? madem değersiz neden hala türk kızlarına aşık oluyorsunuz? neden hala şarkılar, şiirler yazılmaya devam ediliyor? dünyanın en çikin varlıkları biz miyiz arkadaslar gerçekten meraktayım. hatta ben duuyuru olarak da açıp öğrenmek istiyorum sebeplerini.
not: haliyle bir türk kızı olarak çok üzüldüğüm ve gocunduğum bir durum bu evet.
  • saphire333  (03.12.11 21:47:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.