[]

galaxy ace flash player

adobe flash player indirmeye calıstım ancak " bu uyg. telefonunuzla uyumlu ddegıldır " uyarısı aldm.. android 2.3.3 kullanıyorum .. nasıl olacak nasıl ındırecm bunu ??




 
adobe mobil cihazlardan flash desteğini çekmedi mi yaw?


  • emrag  (03.12.11 01:00:23) 
yorumlardan okudugum kadarıyla cogunluk ındırmıs tlfnuna .. ama ben beceremedım :S


  • ondkz  (03.12.11 01:01:21) 
Geçen gün adobe açıklama yaptı mobil uygulamalardan desteğimizi çektik diye emrag doğru söylüyor. CCC stiv reyiz CCC


  • skywalkeremre  (03.12.11 01:02:55) 
şu telefonun flash desteği var:

www.hepsiburada.com

ama kullanan birisi ikide bi donuyor dedi. o yüzden ben almaktan vazgeçtim.

çünkü netbook'lar bile donuyor bazen bi kaç flashı birden açınca... hele ki telefon..
  • drkiraz  (03.12.11 01:36:43) 
adobe nin yaptigi aciklama mobil cihazlar icin flash player in gelistirilmeye devam edilmeyecegi yonundeydi diye biliyorum. adobe flash player i surekli guncelliyor. yaptiklari aciklama mobil cihazlar icin flash player i bundan sonra guncellemeyecegiz, son surum neyse o sekilde kalacak minvalindeydi.

ayrica deginmeden gecemeyecegim. stiv reyiz in flash ile ilgili yaptigi aciklama en talihsiz aciklamalarindan biridir herhalde.
  • perkele  (03.12.11 01:49:24) 
bende de galaxy ace var. şu linkte anlatıyor nasıl yükleyeceğini: www.emrahkaraalan.com.tr

ben yaptım oldu. telefon root edilmiş olmalı. bu blogu yazan adam da galaxy ace kullanıyor. faydalı yazıları var, bi göz gezdir bence.
  • edge_nabby  (03.12.11 14:36:40) 
telefonu alalı cok fazla bı zaman olmadı yanı android 2.3.3 orjınal olarak geldı tlfnda .. root yapmak gerekır mı ? telefon garantı kapsamı dısına cıkıyor denılıyor cunku .. yapmasak olmaz mı yani ?


  • ondkz  (03.12.11 20:32:22) 
flash player istiyorsan root yapmak gerekiyor. evet garantisi gidiyor. ama orjinal romu geri yükleyerek servise gönderebiliyorsun. hatta ekşi sözlükte adamın biri yazmış ki "ben root ettim hatta custom rom yükledim, servise gönderdim, oldu"


  • edge_nabby  (03.02.12 02:19:01) 
bu arada ben FirstUA rom'unu kullanıyorum, çok memnunum, performans olarak baya bi hissedilir derecede fark oldu, aklında olsun.


  • edge_nabby  (03.02.12 02:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.