[]

Yurt dışından oyun alımı hakkında

Yurt dışından orjinal oyun satışı yapan (amazon ebay )sitelerden oyun getireceğim fakat gümrükte vs. sorun olur mu ? Daha önce hiç girişmedim böyle bir işe.




 
oyunu dijital olarak satın alacaksanız ** sorun olmaz. ama fiziksel olarak alacaksanız 75 euro sınırı var. kargo fiyatı dahil mi bilmiyorum.


  • inheritance  (02.12.11 18:39:28 ~ 18:39:52) 
steam tavsiye ederim. ucuzdur. ben hiç sorun yaşamadım


  • Kamyoncunun vitesi  (02.12.11 18:41:22) 
Ps 3 Assasin Creed arıyorum arkadaşlar. Türkiye deki fiyatlar malum, ingiliz poundu gayet uygun geliyor bana. Online alacağım.


  • czn  (02.12.11 18:48:47) 
ben assasins creed çıktığında amazon'dan ısmarladım. 59 dolardı, kargo için de 24 dolar verdim, ÜÇ GÜN!! sonra geldi :) 100 dolar'ın alıda olduğu sürece hiç sorun yaşamadım.


  • zkurmus  (02.12.11 18:57:06) 
shopto.net ya da sendit.com'u tavsiye ederim. Shopto.net'ten ısmarladığım oyun iki (2) gün içinde elimdeydi. Oyunlar çıkınca pahalı oluyor ama 2-3 hafta sonra ucuzluyorlar.


  • suunto  (02.12.11 19:08:55) 
shopto.net iyidir. pazartesi verdiğim sipariş, cuma günü elimde oluyor. yalnız son zamanlarda kargo ücretinin boku çıktı.


  • fatalstorm  (02.12.11 22:20:52) 
fezakonsol'a bakın. ailecek müptelasıyız.


  • erobur  (02.12.11 22:32:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.