[]

Eskisehir'de Konaklama

Yilbasi icin takriben 6 veyahutta 8 kisi farkli illerden (ki bu iller istanbul adapazari ve ankara .) eskisehirde program yapmaya karar verdik ve bomanti Ismail'in yerine gitmeye karar verdik. Yer konusunda mekandan oturu istedigimiz tarz az cok belli oluyordur o acidan yer tavsiyesi gorusu de alabilirim o ayri.

Benim asil yardim istedigim konu kalacak yer konusunda nasil bir yol izlenebilir. Bizim imkanlarimiz eger oyle bi secenegimiz varsa hepinizin kalabilecegi bir evi tek geceligine kiralayabilmek icin uygun. Tabiki en.az uc kapali odasi olmak kosulu ile. Bu sekilde ne gibi bi cozum bulabiliriz?

Bunun gerceklesememesi durumunda ise kizarkadasim ve benim kalabilecegimiz otel, pansiyon tavsiyelerinize ihtiyacim var. Bizim durumumuzda bir ciftin problem yasamadan kalabilecegi bir yer neresi olabilir. Herhangi bi problemle karsi karsiya kalir miyiz evlilik cuzdani vs.. Otel ve pansiyonlarda da maliyet biraz artacagi icin ortalama bi bilgilendirme yapmaniz cok guzel olur.

Tesekkurler.

 
ev konusunu bilemem, günlük kiralıklar güvenli olmuyor onu söyleyeyim, arkadaşlarınız arkadaşları bulabilirse orada kalabilirsiniz, eğer bulamazsanız otel tekinoğulları var garın ilerisinde. oda+kahvaltı 85 tl. evlilik cüzdanı da sormuyorlar.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (02.12.11 12:05:19) 
ogrenci arkadaslardan bisiler ayarlamaya calisicaz cok mantikli. ama bu tek gecelik ev kiralamada ne gibi problem cikabiliyor? bir de daha cok otel pansiyon onerisi var midir?


  • baharat  (02.12.11 13:16:59) 
sahibinden de olanların çoğunda kamera gibi kayıt aletleri falan var. şantaja kadar gidiyor iş :) albatros otel de sormuyor. ibiş otel'de de ayrı ayrı iki oda tutmak koşuluyla birlikte kalabiliyorsunuz. 3 erkek 3 kız olarak(ya da 4) 3 ayrı oda tutarsınız, sonra eşleşmeleri yaparsınız en mantıklısı bu gibi :)


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (02.12.11 13:21:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.