[]

Balık evinde balıktan başka ne yenebilir ?

Arkadaşlar bi balık restaurantda rezarvasyon yaptırmışlar..tanışma gecesi yapcakmışız..Şimdi gitmesem olmaz..Lakin ben vejetaryanım..Et,balık,tavuk ve ürünlerini yemiyorum...Hayatımda hiç balık restaruanta gitmedim.. orada yiyebileceğim bi ot bulabilirmiyim ki ? Netten menusune bakıncada gidilecek yere dair bi bilgi bulamadım..
NOT:Denizden çıkan hiçbirşeyi yemiyorum..



 
mezelere abanırsın sen de.


  • bitter cikolata  (02.12.11 07:49:17) 
türlü çeşitli salata yaptırabilirsiniz. domates ve peynirli roka salatası doyurucu olabilir


  • mat couthon  (02.12.11 07:51:07) 
  • ermanen  (02.12.11 07:59:24) 
balık restoranında balıktan çok otlu meze vardır zaten. Belki sebze güveç şeklinde bir şeyler de vardır, sormak lazım. Olmadı sıcak olarak sigara böreği vs vardır kesin.


  • whoosie  (02.12.11 08:11:11) 
Bir vejeteryan olarak gidebileceğin en iyi yer bence. En çok ot püsür salata balık lokantalarında bulunur. Hele alkollü bir mekansa mezelerde şahane olabilir.


  • nedendir bilinmez  (02.12.11 09:25:07) 
yiyip git


  • old man in the bathtub  (02.12.11 09:38:30) 
hocam ben balık hastasıyım . ne zaman bir balıkçıya gitsek (alkollü) önce mezeler gelir 45 dakika kadar sonra da sipariş edilen balıklar. her seferinde o sipariş ettiğim balığın yarısını anca yerim çünkü tıkabasa doymuşumdur. ayrıca sadece deniz ürünü yemiyorsanız bile bir çok balıkçıda tavuk köfte ve patates kızartma muhakkak vardır. bir sorun öncelikle. bugün de cuma balık mı yapsam ne ?


  • ground  (02.12.11 09:44:42 ~ 09:47:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.