[]

laptop batarya

dell inspiron 6000 kullanıyorum ve bataryası bitti , aradım taradım hiç bir yerde bulamadım yeni bir batarya. bu nereden bulunur ? vatan computer , kadıkoy yazıcıoğlu , ve bir sürü yer gezdim yok bulamadım , netten aradım yine bulamadım.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .



 
ebay, amazon?


  • oceano  (12.07.08 15:55:50) 
dell satmıyor mu kendi?

ben de LG var ve yarı yarıya azaldı pil ömrü, şimdiden para varken alayım diyorum ama henüz araştırmadım.

ben de bişi sorayım, çakma (sahte) pil bulsak ve alsak zararı olur mu peki?
  • marmara34  (12.07.08 18:13:50) 
Dell'e buradan ulasabilirsin:

www1.euro.dell.com
  • wpi  (12.07.08 19:05:00) 
  • prodeq  (12.07.08 20:40:11 ~ 20:42:12) 
metacafe de bi videoda li-ion bataryalrı değiştiriyorlardı. ben de yapmayı düşündüm bi ara ama bu laptop bataryasının içindeki cell bataryaları nerden bulacağımı bilemedim.


  • sabit mesnet  (12.07.08 21:59:28) 
tamamdır çok teşekkürler =)


  • lilidance  (12.07.08 23:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.