[]

is kazasi, yalandan rapor, yalancilik sorusu

carsamba günü öglen 2 de ise basladim ama hic calisasim yok, afedersiniz s.kseler elime bicak alacak durumda degilim.

aksam 8 oldu falan daha isin bitmesine 2.5 saat var, mutfaga gectim, yerleri islattim güya temizlik yapiyorum ayagina, et kesme tahtasini aldim yere attim, hayvan gibi ses cikti, o arada hemen yere oturdum.

aksam vardiyasindan sorumlu müdür sese kostu geldi, ne oldu ne oldu falan dedi, dedim ayagim kaydi yere düserken elim et kesme tahtasina carpti tahta yere düstü. ben de dirsegimin üzerine düstüm dedim.

ambulans istermisin diye sordu, yok diyorum ama bu arada hic acisi agrisi sizisi olmayan dirsegimi tutuyorum. sanirim yerinden cikti falan dedim. dur seni hemen hastaneye yollayayim dedi. tamam dedim, bu senaryoyu bilen is arkadasim ve ben hastaneye gittik..

hah iste olay simdi basliyor.

acile girdik, doktor dedi neyin var; düstüm dedim olayi anlattim, hemen film cekildi, 10 dakika sonra beni yanina cagirdi.

sana iyi bir haberim var kirik yok dedi, agrin var mi diye sordu, evet dirsegim ile omuzuma kadar olan kisimda cok agrim var dedim. ha tamam dedi. beni aile doktoruna yönlendirecegini ama bu sekilde zaten 1 hafta calisamayacagimi söyledi. ha bunlari konusurken dirsegime bakiyor tabi. dirsekte kizariklik yok, morarma yok, su yok bu yok ne var lan it :) la bi sey yok.

bu sabah aile doktoruma gittim, adam koluma bakmadan dedi ki "hastanenin bana yolladigi e-maili okudum, sana 7 günlük rapor veriyorum, 7 gün sonra tekrar kontorole gel, durumuna bakar raporu uzatiriz"


bu ne lan simdi, herkes böyle kafasindan rapor alabilir mi, doktorlar bu isin aslini astarini bilmezler mi?

ya bi de adam koluma dün merhem sürdü sargiyla sardi, kolumu boynuma asti, agri kesici verdi.

bu kadar okudunuz bi de su entryi okuyun.
www.eksisozluk.com

 
türkiye'de insana duyulan güven.. ağrıyor dediysen ağrıyordur arkadaş !! o tedavi uygulanacak !!

:)
  • zaraeta  (01.12.11 18:18:15) 
siz türkiyede çalışmıyorsunuz ve avrupa da insanların hastalık izin diye bi hakları var. ben anneannem vefat ettiğinde kötü hissediyorum diye kliniğe gitmemiştim-ropar da istemeden böyle şeylere direk izin verirler zaten (ha gerçekten kötüydüm o ayrı) bazı firmalar rapor almadığınız süreyi hakkınız olarak sizin yıllık izninize ekliyorlar.doktor senin hakkın olan bir raporu veriyor -hasta olmasan da hasta olma hakkın olduğu için-
türkiyede de doktor rapor yazıyor -misal kardeşim memur kurbandan sonraki iki gün için giti aldı işe gitmiycem diye-özellikle vermeyen istisnadır

  • niye ama  (01.12.11 18:19:35) 
okul hayatımda da dahil rapor vermem diyen bir doktorla hiç karşılaşmadım.
hatta aile hekimime her gittigimde rapor vereyim mi diyor adam :)
sanırım çalışmak istemediğini hissettirmen yeterli.
  • somethinginthewayshemoves  (01.12.11 18:24:39) 
ne guzel size hep insancıllar denk gelmiş. son bikaç yıldır istanbul'da rapor verme konusunda özel bi titizlik var sanıyorum. bi defa cok yogun olmayan bi acile gittim, dedim midem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyorum sınavım var gidemeyeceğim gibi. kadın beni kovma kovdu nerdeyse, git polikliniğe rapor veremem vs. ben de hasta hakları vs diyerek kadını biraz korkuttum ama sonucta raporu alamadım. buna benzer cok olay geçti basımdan, ha eskiden cok rahat rapor da alabiliyodum. bi aralar bi geyik vardı, kendimi iyi hissetmiyorum desen doktor sana 3 güne kadar rapor vermek zorunda vs. diye. neydi o ya?


  • art vandaley  (01.12.11 20:02:14) 
acil rapor verebilir mi ki


  • Cursed Chico  (13.11.17 23:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.