[]

Dil piercingi

Dil piercingi hakkında ne düşünüyorsunuz sayın duyuru sakinleri? 2 sene önce vardı bende bir sebeple çıkarmak zorunda kaldım 2 günde kapandı tekrar takamadım.şimdi tekrar takmak istiyorum ama arkadaşlarımda falan genel bir dil piercingi mi ööğğğ tavrı var.öyle çılgın ya da marjinal bir tipim yok sadece hoşuma gidiyordu.şimdi ne dersiniz tekrar deldireyim mi dilimi?




 
öncesini ve sonrasını sen biliyorsun.
zorluklarını biliyorsundur.
buna göre biz değil senin kendine dair bir kararı vermen daha doğru.
kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap.
ha buna yanıt almak istiyorsan illa sevgiline sormalısın.
  • icemanr  (01.12.11 16:21:25) 
bana kalırsa görüntüsünde öğklük bir şey yok da çok sıkıntı yaratmıyor mu ya? dilin üstünde ne bileyim... ben çok rahatsız hissederdim bir şey yerken içerken falan.


  • der meister  (01.12.11 16:24:39) 
@icemanr ya öncesini sonrasını biliyorum acı vereceğini de biliyorum aslında onları göze aldım da biraz destek bekliyorum galiba:) sevgili de yok zaten soracak.
@der meister ben de rahatsızlık verebileceğini düşünüyordum başta ama öyle olmuyor.hatta sakız gibi çiğnemesi baya eğlenceli.

  • damla cikolata  (01.12.11 16:29:19) 
birsürü küpem ve dövmem var, piercingim de vardı zamanında

dil piercingine bakışım gerçektende öğğğğ.
  • hedep  (01.12.11 16:40:10) 
işte ilk destek geliyor.kesin yaptır.benim çok hoşuma gidiyor.


  • duptıs  (01.12.11 16:51:11) 
bence de öğğğ. ama bu kadar öğğ leyene rağmen istiyorsan yap gitsin.


  • su nanesi  (01.12.11 16:52:20) 
kaş dışında bütün percingler kötü duruyor bence


  • neysene  (01.12.11 16:57:40) 
ben dil piercing'i görünce hep ıspanak/semizotunu falan nasıl yediklerini merak ediyorum.


  • cedilla  (01.12.11 17:46:08) 
seviyorsan ve sağlığına zararı yok ise yap bence. şahsen rahatsızlık duyabileceğim korkusu dışında öğk falan demedim hiç. az çok tahmin ediyorum ne hissettiğini, ben göbeğimi deldirdim birkaç ay önce ama orası koptu bildiğin. ikiye ayrıldı.
biraz toparladıktan sonra tekrar yaptırmak istiyorum. millet sağlığımı ve birdaha olabilme ihtimalii düşünerek yapma etme diyor ama işte çok seviyorum. o yüzden o kapanan yer ile alakalı sağlıksal bir sorun çıkmayacaksa, rahat kullanıyorum diyorsan yaptır yani. senin mutlu hissetmen önemli bu durumda.

  • vakumlu  (01.12.11 19:08:08) 
kızlara biraz oynak hava veriyo ama erkeğe yakışabiliyo.


  • kediebesi  (01.12.11 20:41:37) 
madem destek istiyosun, bence yaptır.


  • icemanr  (02.12.11 09:20:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.