[]

cinsi ne! sokak köpeği :D

arkadaşlar yazın ölmek üzereyken buldum köpeği sahiplendim yavruyken şimdi çok iyi durumda aşıları filan yapıldı iyide bakıyorum fakat gelin görün ki kızışma dönemi geldi ve yavrulaması hiçte hoş olmayacak bakamam o kadarına zaten bunla zor baş ediyorum! kısırlaştırma nasıl bir işlem ve belediye bu hizmeti ücretsiz veriyor dediler doğruluğu var mı bunun ?




 
hani belediyeye bağlıysanız oraya götürmeniz lazım. bunun dışında sokak köpeği olduğu için sadece ameliyat masrafı alan veterinerler de oluyor.

erkekse 1-2 günde, dişiyse 3-4 günde iyileşir.
çok basit bir işlemdir.
dediğim kadar sürelerde biraz belki keyifsiz olabilir, onun dışında hiçbir sıkıntısı, ağrısı, sızısı olmaz. korkulacak bir şey değil.

eğer belediyeye yaptıracaksanız, mutlaka ilgilenin, yani mümkünse ameliyat sırasında bekleyin orada. çünkü bazı belediyeler baştansavma iş yapabiliyorlar. iyice sorun soruşturun. eğer içinize sinmiyorsa ben de yardımcı olabilirim.

bir sorun çıkarsa bana bulunduğunuz şehirle ilgili verebilirsiniz.
sizin için uygun ve doğru düzgün bir veteriner bulabilirim.
başka sorularınız olursa onları da memnuniyetle cevaplarım.
şimdiden geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (01.12.11 15:22:53) 
teşekkür ederim cevabın için ''blatta hiberna'' istanbul eyüp'teyim ben bir bakayım yarın belediyenin bu hizmeti veren birimine (barınak filan sanırım) içime sinmezse sağlıklı olmayacağını düşünürsem yardımın çok iyi olur


  • gündüz m  (01.12.11 22:11:45) 
Yazık hayvana çok etkilendim


  • Neden Jon Soylesene Neden  (11.04.12 02:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.