[]

imdb'de çok düşük puan aldığı halde çok beğendiğiniz filmler

var mıdır, 5'ten düşük puanlı olanlardan seçiniz. bu film 5'ten düşük olamaz dediğiniz filmler..




 
tam olarak sorunun cevabi sayilmaz ancak ben vakt-i zamaninda imdb bottom 50`deki filmlerden bulabildiklerimi indirmis ve izlemistim. hepsi cok berbatti.


  • co2s2  (12.07.08 11:01:09) 
The Grudge 2
bir korku filmi olarak çok başarılı buldum altıma sıçtım izlerken neden 4.6 anlamadım

  • merope  (12.07.08 11:14:18) 
co2s2, ben de oradan bir gizli hazine bulur muyuz diye şeyediyorum, dediğine rağmen ümitliyim halen :)


  • nihilanth  (12.07.08 12:22:18) 
No Retreat, No Surrender 4.5
bu film beni acayip etkilemisti o yaslarimda.

bu film 6'dan dusuk olamaz dedigim ise The Saint 5.8
  • sethi  (12.07.08 13:30:15) 
An American Werewolf in Paris - 4.8
cocukluk/genclik doneminde izledigim icin cok seviyor olabilirim ama hala izledigimde ayni zevki aliyorum.

  • turkish tekila  (12.07.08 16:06:46) 
bottom 250'nin çoğuna sahibim ve şunu söyleyebilirim; the astro zombies adlı filme bence haksızlık yapılmış. gayet kült ve fantastik bir film.

eheh tankla dev robot dövüşüyor bir sahnede. tank plastik olduğu için ateş falan etmiyor, ite ite bayırdan düşürüyor robotu :)
  • deckard  (12.07.08 19:14:16) 
Şunları beğendim ben:

unstoppable:
us.imdb.com

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid:
us.imdb.com
  • ermanen  (12.07.08 21:55:40) 
nihilanth, ben de aynen bu düşünce ile acaba gizli bir hazine çıkar mı diye baktım ancak benim izlediklerim böyle 4-5 almış filmler değildi. en iyisi 2.4 almış.

ayrıca bir tane film bulabilmek için o kadar film izlediğime gerçekten çok üzüldüm sonra. bulamadım işin kötüsü. saçma sapan bir dolu film izlediğimle kaldım.

vakit kaybından başka bir şey değil..
  • co2s2  (17.07.08 11:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.