[]

olimpos nedir nasıldır

merhaba romalılar,
şu antalya civarlarındaki olimpos denen meşhur koydan bahsediyorum. giden varsa özellikleri nelerdir? nerede kalınır? rahat mıdır? kafa dinlenilir mi biraz bahsetse güzel olur diye düşünüyorum.

tatile çıkmalıyım acilen toparlanmalıyım falan durumları söz konusu.

 
  • la traviata  (11.07.08 23:57:55) 
cok eskiden gitmistim; gercekten tam kafa dinlemelik bir koy.. bir otelde kalmistik böyle kücük sirin sakin bi oteldi bir de yan tarafimizda böyle kamp gibi bir yerler vardi agaclarda tahta odalar falan..

malesef hic bir ad hatirlamiyorum ama kafa dinlenilir gercekten; denizi de fena degildi ama yanlis hatirlamiyorsam -ki yanlis hatirliyor olabilirim- sahil kum degil tas idi..
  • 1001gecemasallariyla1002gece  (12.07.08 02:06:08) 
öncelikle kumsal seviyorsan baştan vazgeç, kumsal değil taşlık burası... Orange ve yanındaki yerler plaja yakınlığı nedeniyle avantajlı, plaj yerine göre 5-15 dakikalık yürüme mesafesinde oluyor, orange ve yanındakiler en yakındakiler... Yine de yürüme yolu var. Plaj ücretli, atla deve olmasa da hergün hergün para verip girmek can sıkıcı, böyle baştan toplu versen bu kadar koymaz... Plajda hiçbir şey yok, giderken yiyeceğini içeceğini de götürmelisin. Artı duş falan da yok ama buz gibi dere var, su gerçekten buz gibi giremeyebilirsin. Benim en sevdiğim özelliği plajın hemen dibinde dik bir tepe bulunmasıydı böylece güneşten kavrulmuyorsun, şemsiye derdi de olmuyor. Geceleri insanlar barlara takılıyor; gölge, öküz ve bir iki tane daha yer vardı adlarını hatırlayamadım şimdi... Bir de film gösteren ufak bir yer vardı, açık havada. Artı tarihi eserler de var; hem dinlenme, hem kültür turizmi yani. Ben çok kısa kaldığım için her yeri gezememiştim o ayrı. Kaldığım kısacık süreye rağmen değerlendirecek olursam güzel bir yer diyebilirim, kafa dinlemelik bir yer bence... Deniz; çok farklılık gösterebiliyor, bir gün cam gibi iken ertesi gün bulanık ve yosunlu olabiliyor, bir de tur tekneleri bazen insanı boğar gibi oluyor, bir anda bütün koy tur tekneleri ile dolabiliyor... Kimisi takmaz ama ben pek sevmem, böyle ferah olsun isterim. Bunlar diziliyorlar sıra sıra, manzara falan kalmıyor... İki gün kaldım(yani gittim ve geldim) bu kadar yazdım, biraz daha kalsam "yeni başlayanlar için olimpos" adlı eserimi okuyor olurdun;)


  • late viper  (12.07.08 07:05:08 ~ 07:17:22) 
kadir's top tree house vardı galiba. agaç üzerlerinde evler. bi ara yanmıstı.. o tarz evlerde kalınabilir. uygun fiyatlıydı.. arkadaş ortamı ile 4-5 kişi gidince bayaaa neşeli oluyor..


  • nick name  (12.07.08 10:42:18) 
ölüdeniz'i öneririm.


  • insanimsi  (12.07.08 20:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.