[]

yunanca

heves ettim yunanca ogreniyorum kitap falan aldim internettende bakiyorum.. ogreniyorum dediysem daha alfabesini sokmeye calisiyorum lakin etrafimda yunanca bilen kimse yok istiyorumki birisi olsun ben anlamadigim kafami karistran seyleri soriyim ona hatta biraz ilerletince konusma pratigi yapiyim.. internet sitelerinde dil arkadasi bulma seyleri varda hicbirini bilmiyorum sitelerin bildiginiz adam gibi dil arkadasi bulan site varsa tavsiyelere acigim yada iyi bir yunanca yahoo group falan olabilir.. yada burada yunanca bilen birisi varsa italyanca inglizce ve biraz ispanyolca biliyorum karsilikli yardimlasabilirz falan filan..
bide ben sadce kitap ve internetten faydalaniyorum bide muzik dinliyorum kulagim alissin diye alternatif yontem varsa onlarida soyleyebiliriniz..

efharisto sto kalo:)

 
buradan ihtiyacin olan yardimin fazlasini alacaksindir:

forum.wordreference.com
  • egotm  (11.07.08 11:49:26) 
ehi ben de dün başladım bu olaya, yalnız ben iyice sefilim, kitap filan yok, www.kypros.org die bi yerden çalışıyorum, alfabeyi yeni söktüm:)) oradaki topluluk da fena değil, baya bir how to sahibi insanlar gibi göründüler gözüme


  • kara kadife  (11.07.08 12:19:28) 
efharisto hepinizeee :)


  • orange coffee  (11.07.08 23:40:43) 
www.kypros.org
ben burdan manyaklar gibi öğrenmeye başlamışttım.. daha sonra pek sağlıklı gelmedi, fono nun yunanca kitabını aldım, şu anda yanımda değil ama orta boyda mavi beyaz bir kitap.. Baya bi ilerletmişti o beni.. Ama daha sonra önce ispanyolcamı adam gibi geliştirip yeni dillere ondan sonra geçmeye karar verdiğimden yalan oldu.. Ama en yakın zamanda devam edicem ben de.. Dediğim gibi Fono'nun bu kitabını al derim.. Yunan kızları da inanılmaz oluyor ayrıca :)
Reklam gibi olmasın ama, Yunanca öğrenme isteğini kıpraştırmak adına Varan inanılmaz ucuza Yunanistan seferleri düzenliyor:
Gidiş-Dönüş,
Selanik: 158YTL
Atina: 244YTL
13-26 yaş arasına bu fiyatlar üzerinden %20 indirim de uyguluyor.
Böyle bir kaçamak yapılabilir
www.varan.com.tr
Neyse konuyu çok dağıttım :)
Kolay gelsin..
  • the rain baron  (06.08.08 11:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.