[]

Vatan Bilgisayar Ses Kartı

Vatan Bilgisayardan şu ürünü aldım www.vatanbilgisayar.com

Lakin Vatandan bana gelen kutu şu oldu; onecresourcesltd.com

içindeki ürün de şu

us.store.creative.com

aynı ürün olduğuna emin olamadım bu sebeple henüz kutusunu açıp bakmadım. Siz ne dersiniz sayın duyuru sakinleri? Doğru ürün müdür bu?

 
aynı ürün..
kutusunun fotoğrafı bile var vatan'da, bir fark göremedim ben fiyattan başka..

  • hayal bilgisi  (29.11.11 11:47:11) 
Benim gördüğüm farkı söyleyeyim o zaman; Vatan Bilgisayarın sitesindeki ürün xtreme fidelity etiketli bana gelen ürün Thx TruStudio etiketli? mesela.


  • Jazz  (29.11.11 11:55:16) 
sadece fotoğraflardan kesin bir şey diyemem ama sizin aldığınız (pardon yani size gönderilmiş olan) daha iyi özellikleri var görünüyor. thx sertifikası iyi bir şey. sizin almak istediğinizde thx yok. bu tür kıyaslamaları özellikler kartından yapmak en doğru olur (kutu üstü de olur. ama yan tarafındaki liste iş görür. ön taraf zaman zaman değişebilir şirketin vurgulamak istediği "şey"e göre. ayrıca üretim zamanları bile kutunun ön yüzünü değişmesine neden olabiliyor.


  • ben smyrna  (29.11.11 12:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.