[]

Ankara'da iphone??

iphone 3g'yi bekledim, ilk tercihim tabii ki yurtdışından 3g getirtmeye çalışmak olacak ama eğer bir terslik olursa da Türkiye'den 1st gen iphone almayı düşünüyorum.
Ankara'dan almam gerekebilir.. Ankara'da nere(ler)de bulabilirim?? Sıfır ya da ikinci el; her türlü bilgiye ve öneriye açığım. Bilginiz varsa piyasası hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Okuma ve cevap yazma zahmetinde bulunan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım..


 
Macrom Bilgisayar

Cinnah Caddesi Ahenk Sok 7/B

Kanada buyukelciligi ile Liman Restoranin koselerini tuttugu sokak. Telefonunu hatirlamayamadim ama google'dan falan bulunur herhalde. Bir sorun ellerinde olabilir.
  • arche  (11.07.08 03:52:45) 
bi yer daha buldum sanırım 8-s

www.iphoneburada.com

yine de hala farklı bilgi ve önerilere açığım..

edit: oha! bayağı da kazıkmış lan!.. 8-|
www.iphoneburada.com
  • mortanius  (11.07.08 04:21:16 ~ 04:23:36) 
yeni nesil olani 199$ diye biliyorum. bu nasil fiyat boyle? usa'dan falan getirtmeye calis bence. ya da online al.


  • esreverdaer  (11.07.08 16:34:23) 
Yeni nesilin ABD fiyati sozlesmeli fiyat. 2 senelik sozlesme imzalamak lazim AT&T ile.


  • arche  (11.07.08 17:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.