[]

Şişenin içindeki o gemi

arkadaş, internet geldi beyin bilgi manyağı oldu, her sorunun cevabını her bilinmeyeni, her merak edileni hiçbir faydasının olmıcağını bile bile öğreniyoruz. bunun sonu nereye varır bilinmez. neyse geçen bizim burda büyük bi migros açılmış gezerken hediyelik eşya bölümüne girmişim, bakınırken birden o cam şişeler dikkatimi çekti,içinde maket gemiler olan, veletken duyduğum merakla " lan bunu bu şişenin içine nası sokmuşlar yaa" filan diye düşündüm.
şimdi çok salakça bi soru olcak ama google'a bi "gemi ve şişe" yazmama bakar. ama bi yandan da istiyorum ki halen gizemi olan bişeyler olsun öğrenmediğim. bi obje kalsın bilinmedik.
ama o raflardan baktığımda harbiden o şişenin küçücük ağzından içeri gemi sokmuşlar gibi duruyodu. merak ediyorum, biraz da tahmin ettiğim yöntemlemi yapmışlar acaba diye.
ne yapayım öğreniyim mi, el gidiyo kılavyeye

 
tahmin ettiğiniz yöntem ne?


  • check minus  (29.11.11 01:17:13) 
  • kediebesi  (29.11.11 01:19:25 ~ 01:20:22) 
@check minus parçalara yapıştırıcı sürülüyor ve uzun cımbızlarla içinde birleştiriyolardır
@kediebesi işte birinin bunu yapmasından korkuyodum ama bakmıcam

  • gariban boy  (29.11.11 01:20:05 ~ 01:24:18) 
6 kapılı bir gardrop kapıdan geçmez değil mi ? ne yaparsınız, parçalara ayırarak kapıdan geçirir, odanın içinde birleştirirsiniz.


  • dis fircasi  (29.11.11 01:21:19) 
anlatmaktansa görselli daha iyi diye düşündüm ama bu da güzel bi örnek değilmiş. uzun çubuk ve ipler yardımıyla yapıyolar.


  • kediebesi  (29.11.11 01:36:01 ~ 01:36:16) 
google a yaz videosu var ağzınız açık kalsın


  • benvaryaben1  (29.11.11 01:40:48) 
maketin üstüne camı üfleyip yapmışlardır. bildiysem tik alırım ona göre. yoksa mesajla taciz ederim.

edit: sıkı sallamışım.
  • ilkinci  (29.11.11 02:06:30 ~ 02:09:20) 
öğrenme bence öyle kalsın.

mesela ben, ataride hani tabancalı oyun vardı ya ördek ve disk vuruyorduk, o tabancanın çalışma prensibini hep merak ederdim ama netten de bakmadım bilerek. bir gün arkadaş ortamında söylemiş bulundum bi arkadaş da çat diye söyledi. bu mu yav diyip yıkıldım. gizemli kalsın öylesi daha keyifli nasılsa hayati bir bilgi değil.
  • keyfi sabit  (29.11.11 02:18:38) 
lost 5. sezon da richardus alpert yapıyordu izle bak


  • try again fail again fail better  (29.11.11 08:48:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.