[]

Kız Kulesi temalı hediye önerisi

Başlık biraz anlatıyor zaten.. Böyle maket olur, ne bileyim su içinde ufak bi Kız Kulesi modeli olur, daha eksantrik bi şeyler olabilir.. Her türlü öneriye açığım..

Hediyenin cumartesiye kadar elimde olması lazım.. Yetişememe ihtimalinden dolayı internet üzerinden almayı düşünmüyorum.. Ayrıca önereceğiniz hediyeyi İstanbul'da nereden temin edebileceğimi de söylerseniz pek bir makbule geçer..


 
istiklal de tünele yakın bi yerde yani galatasaray ı geçtikten sonra solda istanbul büyükşehir belediyesinin mağazası var. burada istanbul u anımsatan şeyler satılıyor. büyükada haritasından (ki sonuncusunu ben aldım. kih kih kih)) istanbul şarkıları cdlerine kadar.
orada kız kulesi, galata vs gibi özel yerlerin maketi var. iki çeşit boyda bi küçük bi büyük. yanılmıyorsam küçük olanı 12.5 gibi bir şeydi.
mutlaka oraya git ve oraya bak. diğer yerler de ordan alır ve daha pahalıya satar.
  • oceano  (10.07.08 23:24:19) 
1000 parca kız kulesi puzzle
www.puzzledepo.com

ayni sitede 500 parcaligi da var.

(yanilmiyosam taksim megavizyonda da bir tane kızkulesi puzzle vardi, ama taa ne zaman once)

bu arada bu verdigim site guvenilirdir, daha once alisveris yaptik.
  • la traviata  (11.07.08 00:02:39 ~ 00:03:00) 
pasabahce: 2 adet mum koyma bardagı, set halınde.
soyle acıklayayım, 2 tane kucuk su bardagı gıbı ve beyaz buzlu mat cam uzerıne sıyah beyaz eskı ıstanbul fotosu var. bırınde kız kulesı dıgerınde sultanahmet. ıcınde mum yakınca da belırgınlesıyor ıstanbul sıluetleri. fıyatı 30 ytl, nısantası pasabahce de mesela.

  • pyro clustic flow  (11.07.08 07:35:59) 
bır de emınonu postane sının oralarda dosim var, bakanlıgın bır magazası. ınanılmaz ucuza guzel seyler bulmak mumkun. orada ılgınc seyler bulabılırsın ve fıyatları pıyasanın cok altında.


  • pyro clustic flow  (11.07.08 07:38:00) 
istiklal caddesi galatasaray yapı kredininçaprazında aznavur pasajında da vardır muhakkak diye tahmin ediyorum.


  • eksi daglarinin aslani  (11.07.08 11:16:51) 
Kız Kulesi'nde kahvaltı...


  • ermanen  (11.07.08 13:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.