(4)
bomontiseverlerden meze önerisi
ben `bomonti`yi severek tüketen bir insan olmama rağmen bir türlü yanına bir meze bulamadım. bomontinin tek başına içimi ne kadar güzel olsa da bazen eksik hissediyorum. cips, çerez filan çok tuzlu geliyor hoş olmuyor. daha softcore bir şeyler gerek gibi.nedir öneriniz ya da kendi tercihiniz?
ben
bomontiyi severek tüketen bir insan olmama rağmen bir türlü yanına bir meze bulamadım. bomontinin tek başına içimi ne kadar güzel olsa da bazen eksik hissediyorum. cips, çerez filan çok tuzlu geliyor hoş olmuyor. daha softcore bir şeyler gerek gibi.
nedir öneriniz ya da kendi tercihiniz?
0
patlamış mısırdır bence, aslında böyle söyleyince yakışmaz o falan gibi geliyor bana da ama en iyisi o.
0
beyaz çıtır leblebi başka bişeye gerek yok ;) biranın hamallığını azaltıcı etkiside vardır midedeki suyu emer oyyh olsa da içsek ya la!!
0