[]

VPS de Torrent ve Upload Ama Nasıl?

Arkadaşlar film sitesi gibi bir şey yapmak istiyoruz. Tam olarak açıklayama bilirim ama torrent ile download yapıp bunu da video siteleri ve özellikle facebooka upload edip sitemize çekicez. Anlatırken iyi hoşta bunun için izlenmesi gereken yol nedir Vps kullanılmalı deniyor başka bir yerde vps de torrent kullandırtmaz host firması diyor başka biri dedicated lazım diyor gunde 15-20 gb download/upload olucak şekilde ne yapsam en düşük maliyetle nasıl etsem. Bilen birileri elbet vardır yardım ederse sevinirim bayılırım coşarım.Sevgiler saygılar.




 
www.damnvps.com

Al şurdan bi tane kullan, vps kullandırtmaz diye bir şey yok, abuse etmediğin sürece ses etmezler. Ki kaç yıldır şu işin içindeyim ayda 10 tb upload yaptığımızda oldu, hiç de ses ettiklerini görmedim başka hostlarda.

Facebooka upload etmek pek mantıklı değil bana sorarsan, bu iş için değil çünkü.

Dedicated diyenlere yuh diyorum, 15-20 gb upload için dedicated server mi kiralanırmış.

Ben yukardaki hosttan aldım bi tane emule var, arada bi torrent açıyorum, youtube'a bi sürü bişeyler yüklüyorum 2-3 saatlik üstünde oyun sunucusu ve forumu var.

Yalnız o dediğiniz işi yapan bi site var zaten.

www.divxbase.com
  • saiko  (28.11.11 23:06:53) 
r10 da dolanan merdivenaltı hostingcilerinden al. ben vps de torrent çalıştırıp kullanıyordum. sunucuya transmission, kendi bilgisayarına transmission remote kuruyorsun, gayet de güzel oluyor.


  • fatalstorm  (29.11.11 11:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.