[]

Evcil hayvanlar hakkında en iyi site

Merhaba,

Yılbaşından sonra kısmet olursa kendi başıma bir eve çıkacağım. Yeni evde de en kısa sürede bir kedi sahibi olmayı planlıyorum/istiyorum.

Fakat bir hevesle hazırlıksız girip hayvancığa hayatı da zindan entmemek için, zamanı gelinceye kadar takılıp bilgi alışverişinde bulunmak, öğrenmek ve hazır olmak için bir site arayışı içindeyim. Tavsiye edebileceğiniz, forumu da olan kaliteli, ıvır zıvır alakasız şesyşer bulundurmayan bir site var mı ?

 
buradaki soruların cevapları baya bilgilendirici oluyor. özellikle bazı kullanıcıların ön plana çıktığını görürsünüz. ayrıca evinize yakın bir veterinere de boş bir vaktinde uğrayıp baya bilgi edinebilirsiniz.


  • kedili madam  (28.11.11 14:34:08) 
@Kedili, evet haklısınız. Burda (özellikle kedilerle ilgili) her başlığa girer okurum. Fakat yine de bir site fena olmazdı doğrusu :) Herşey herzaman akla gelmiyor. Sitede gezdikçe alınacak bilgi de faydalı olur.


  • arnatuile  (28.11.11 14:37:30) 
www.sokakhayvanlari.com burada en azından hastalık belirtileri ve aşılarla ilgili önemli konulara değinilmiş. umarım işinize yarar.


  • karçocuk  (28.11.11 14:56:50) 
petarkadas.com vardı bir ara. deneyebilirsiniz. evcil hayvan facebook'u gibi bir şey.


  • huysuzrumi  (28.11.11 15:39:53) 
kedigen.com ve mihav.com kediler için gayet faideli bilgiler içeriyor. özellikle forumlarına soru sorabilirsin.

aslına burdan bize sorsan da baya cevap veren çıkar. yardımcı olmaya çalışırız.

ps. oha. kedigen kapanmış sanırım. neyse mihav.com'u deneyebilirsin.
  • sir gawain  (28.11.11 15:41:51 ~ 15:43:28) 
Teşekkürler arkadaşlar :)

Zamanı geldiğinde burda başınızı sıkça ağrıtacağımdan emin olabilirsiniz :D
  • arnatuile  (28.11.11 16:50:20) 
eşim mihav'a üye. seviyor orayı. bi vet var sağolsun her sorusunu cevaplıyormuş. sonra bana gelip "senin dediğin gibiymiş" sözlerini duymak çok güzel oluyor tabi :))

köpekten anlamam. ama kedi konusunda yardıma hazırız(ım)
  • ben smyrna  (28.11.11 17:33:31) 
petsoru.com diye bir şey de varmış. bilgi olsun.


  • kedili madam  (29.11.11 14:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.