[]

itü ayazağa kampüsü- - süleyman demirel kültür merkezi

evet efenim. bu kez bir ulaşım sorusuyla karşınızdayım. şimdi ben üsküdar'dan başlıkta belirttiğim üzere itü ayazağa kampüsündeki süleyman demirel kültür merkezi'ne gideceğim. bunun için trafiğe girmeden gitme amaçlı olarak üsküdar-kabataş motor, kabataş-taksim füniküler ve buradan da hacıosman yönüne metroya bineyim itü ayazağa durağında ineyim diyorum. ancak sabahın kör vaktinde gideceğimden, oralarda kimse olmazsa deli taylar gibi dönmeyeyim diye sormak istedim.
-süleyman demirel kültür merkezi metro durağına çok uzak mıdır?
-ya da ulaşım için minimum seviyede trafiğe gireceğim başka bir alternatif var mıdır?


 
üsküdar-altunuzade.metrbobüs mecidiyeköy(yada gayrettepe) , metro ile itü ye gidebilirsin.

merak etme kalabalık olur her yer.
  • raki masasinin degismez adami  (28.11.11 09:15:40) 
plan güzel olmuş, uygula.

not: "deli taylar gibi dönmek" güzel tabiri için teşekkürler.
  • compadrito  (28.11.11 09:16:49) 
peki iyice yüzsüzlüğe vursam da sorsam olur mu acaba?
bu ayazağa kampüsünün kampüs içi haritasını bulamadım sitelerinde. nereye girip ne tarafa döneceğim ben bu güzide kültür merkezi için bilemedim. e takıntılı da insanım. bilmeden gidersem huzursuz olurum, içime sinmez.
velede anlatır gibi anlatmak isteyen gönüllü de kabulümdür, ben de harita var. capsini yolliyim diyen de :)
  • kedili madam  (28.11.11 09:30:22) 
metrodan indiğinde güvenliğe sor. onlar daha kısa yolu gösterir...rahat ol:)

gören de gebze'de organize sanayilerde kayboldun sanacak:D
  • raki masasinin degismez adami  (28.11.11 09:43:35) 
al bak negzel site yapmislar: www.karto.itu.edu.tr

kampus girisleri'ne girip fen edebiyat girisi'ni tiklayip yerini goruyosun, sonra da diger binalar kismindan SDKM'yi secip yerini goruyosun..
  • buzzlightyear  (28.11.11 09:52:55) 
Metronun İTÜ Ayazağa durağında yeryüzüne çıkınca sağa dönün. Güvenliğin yanında geçip burnunuzun dikine dümdüz yokuş aşağı gidin. Soldaki, önünde (yanında) havuz olan bina SDKM. Sabah 8'den itibaren kampüs kalabalık olur. Haftasonları da sınavlardan dolayı epey insan oluyor.

Erken gelmişseniz ve kahvaltı etmek isterseniz AVM'yi sorun, biraz daha yürürsünüz (10 dk. kadar) ama değer bence :) Hiç yürüyemem derseniz oraya en yakın kantin Fen-Edebiyat Fakültesi'nde. Açma, poğaça, simit filan oluyor sabahları. Fen-Edebiyat girişinden gazete de alabilirsiniz dükkanı açmışlarsa.


SDKM fotoğrafları:
www.mat.itu.edu.tr
www.turkcebilgi.com
  • sourlemonade  (28.11.11 18:35:01 ~ 20:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.