[]

amerikan kültür

bu dil okuluna kayıt ücreti ne kadar acaba? aranızdan gitmiş veya burada eğitim gömüş olanlarınız varsa bu kurum hakkındaki memnuniyet ve şikayetlerini yazabilir mi? ayrıca ingilizce'yi öğrenmiş bir şekilde eğitiminizi tamamladınız mı? sevgiler.




 
1800tl. pazarlık ile 1000tl'ye iniyorlar.

eskiden çok iyiydi artık çok bozdu. (kadıköy şubesi için konuşuyorum) ben ilk açıldığında gitmiştim, sınıflar en fazla 5 kişiydi, artık 10 kişiye çıkartmışlar. dil o kadar kişiyle rahat öğrenilmez. toefl'ı geçmiştim iyi bir puanla o zamanlar :)
  • fakyoras  (27.11.11 23:53:08) 
3 kur için 2000 tl ye anlaştım.beylikdüzü şubesine gidiyorum.eğer devamsızlık yapmazsam ve sınavda başarısız olursam gene aynı kuru ücretsiz verceklerini söylediler.2 hafta oldu başlayalı intermediate sınıfındayım belli bi alt yapıyla gittim zaten ben.her gün çok çalışıyorum bu yazıyı yazmadan önce yeni bitirdim çalışmamı.iş sende bitiyo yani,dersane seni çalışmaya teşvik ediyo.benim burayı seçmemdeki amaç evime yakın olması.dilko ve wall street vardı bide bunları kafadan eledim beylikdüzü şubeleri için.bakırköyde bize çok uzak her gün 3 saat yol çekilmez.mecbur amerikan kültüre gidiyorum.

edit:sabah grubundayım 9:30 dan 12:40 a kadar sürüyo 4 ders her ders 40 dakika

akşam grubu da 19:30 dan 22 ye kadar galica 3 saat her gün.

gündüzcüler bir kuru 1,5 ayda tamamlıyor,akşamcılar ise 2,5 ay galiba yanlış hatırlamıyosam ama fiyatı daha fazlaymış gündüzlerden

başka sorcak bişeyin varsa sorabilirsin :)
  • semson  (28.11.11 00:08:43) 
izmir'de 3 kur 2160 tl'ye geldi benim.
ben izmir'deki eğitimden çok memnunum. öğrenme konusuna gelince, hafta sonu kurstan çıkınca eve gelip her gün, 1 tane film izliyorum. en başlarda altyazı ile izledim. daha sonra alt yazı olmadan izlemeye başladım. kursta da sürekli hocanın açtığı tartışma konularına katıldım. internetten dinleme egzersizleri buldum onları dinledim. kendim belli başlı konularda kompozisyon yazıp hocaya verdim o düzeltti falan derken şu an kendimi baya iyi hissediyorum.

  • saphire333  (28.11.11 13:07:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.