[]

kısa sigara

normal kısa sigaradan daha kısa sigarası olan markalar nelerdir?




 
iran sigarası var ama markasını bilemedim şimdi.


  • spirit crusher  (27.11.11 16:01:34) 
sigaaların filtresizleri vardı mesela kısa camel'ın filtresizi vardı.
(bkz: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=filtresiz+camel)

  • cnzdmr  (27.11.11 16:24:32) 
  • zozjotejmnk  (27.11.11 16:49:03) 
516 mıydı samsunun o da kısadır.


  • kediebesi  (27.11.11 17:11:53) 
bunlar hep ağır sigaralar ama..
hem çok kısa hem de winston light marlboro light gibi olan yok mu?

  • partizan  (27.11.11 17:18:58) 
yok hocam. bi zaman marlboro "intense" isminde oldukça ağır ve tıknaz bir sigara yapmıştı, kapı önü içicisi plaza çalışanlarına yönelik. daha sonra sanıyorum yasaklandı ya da piyasadan çekildi. buna benzer başka bir ürün benim bildiğim son 15 yılda olmadı, olacağını da sanmam. sakın ola kısa diye filtresize yönelmeyin, daha kallavi katrana boğulursunuz. şu an için (bence) en makul seçenek monte carlo'nun yeni çıkardığı normalden biraz daha ince olan paketler. öyle ipince olanlardan değil, rocket kadar falan, içimi de güzel, fiyatı da, gideri var.


  • cifadam  (27.11.11 17:34:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.