[]

o son birayi ictim

en son ne zaman "keske o son birayi icmeseydik" dediniz.

nerde nasil rezil oldunuz.

lan anlatin kendimi acayip kötü hissediyorum.

 
29 ekim de eski işyerim ormanda müşteriler eski çalışanlar bi eğlence günü düzenlenirdi :( 11 yıl önce tekirdağları içip maç ediyorduk temiz hava tabi ben topa bi vurdum en küçük stajerimizin gözünde patladı top :(. ben oyle bi göz görmedim sonrasında onu hastaneye götürdüler bizde üzüntüden bira ya devam ettik iyi haberi gelince rakıya döndük en son bi bira ile cila yaptık. yapmaz olaydım içkiden soğudum ben oyle istifrağ görmedim. şalgamın da etkisiyle ortalık kırpkırmızı olmuştu.. sonrasında hep sınırımdan bir yada iki kadeh daha az içtim bana ders olmuş


  • benvaryaben1  (27.11.11 11:56:44) 
the office izle, maykıl karakteri sayesinde kendini daha iyi hissedeceğine garanti veriyorum.

En son ne zaman utanacağım bir şey yaptığımı hatırlamıyorum bile
  • kimlanbu  (27.11.11 12:01:04) 
o son margaritayı içmeseydik dedim.

şarap-bira-tekila'nın dibine vurduktan sonra. 4 tane margarita söyledik arkadaşlarla, benimkini bitirdim onların kalanlarını da içtim. kusamadım da iki gün boyunca karnımda nükleer patlama oldu.
  • fakyoras  (27.11.11 12:04:38) 
la bu anlattiklariniz benim yedigim bokun yaninda hic bi sey.

off offffff. yarin nasil ise gidecem ya ben.
  • keseci  (27.11.11 12:17:26) 
ohooo ben her hangoverımdan sonra yaptıklarımı kafaya taksam kanser olurdum lan rahat ol


  • bira patates ketcap mayonez tuz hardal  (27.11.11 12:17:43) 
sahilde acaba duvara sürtmeden karşıdaki kayalara atlayabilir miyim dediğim zaman. sonuç; 3 gündür topal yürüyorum. ekmek almaya bile gidemiyorum :( en çok ta bu üzüyor beni.


  • zrosse  (27.11.11 12:20:28) 
son biradan bişey olmuyo ama bi sürü biranın üzerine votka içersen direk gidiyosun.


  • violence  (27.11.11 12:32:06) 
yazıları düzgün yazabildiğine göre o son bira o son bira değilmiş.


  • thunderbird  (27.11.11 12:32:42) 
olum şortu indirdim lan.
ban sonradan anlattılar tabi.

  • violence  (27.11.11 12:37:52) 
bundan bir 5-6 sene önce, yeni yılın ilk sabahı "keşke o son birayi içmeseydim" demiştim kendi kendime. önden bi kaç hafif likör, arkadan 10 kadar bira ve en son kırmızı tuborg.. ertesi gün arkadaşların yılbaşı gecesi çektiği videoyu görünce ulan bu ben miyim dedim, göbek atmalar milletle pehlivan gibi güreşmeye çalışmalar, soyunma girişimi falan.. normalde kafa güzelken böyle anormal davranışlarım olmaz, bu yüzden o gecenin bende yeri ayrıdır..


  • toshiro  (27.11.11 15:48:34 ~ 15:49:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.