[]

Otomobil için MP3 player?

Merhabalar,

1974 model vosvosumda mp3 dinleyebilmek için mp3 çalarlı ses sistemine ihtiyacım var. Ya da USB bellek üzerinden aktarmak istiyorum. Bu mümkün müdür?


 
FM Transmitter denilen zimbirtilar var, arabanin cakmagina takiyorsun kendisi FM yayini yapiyor sen de arabanin radyosunu bu frekansa ayarlayip radyo dinler gibi dinliyorsun.

Bir kac modeli var, kimisinin kendi hafizasi var kimisine SD kart takiyorsun, kimisine USB'den flash bellek takiyorsun, kimisinin de line in girisi var.

www.hepsiburada.com
  • crown  (27.11.11 09:54:13) 
rm: Kaset çalar yok, sadece radyo var.
crown: Vosvos'a uyar mı ki?

  • ornette  (27.11.11 10:05:17) 
uyar mi dediginiz yaptigi sadece cakmakliktan elektrik cekmek. sonrasi radyodan o frekansi almak.

cok pahali aletler degil isinizi gorecektir. eski model renolarda kullananlari cok gordum.
  • entrapmen  (27.11.11 10:45:07) 
ucuza usb bellek girişi olan teypler oluyor, onlardan al. aracın içinde çok sırıtır görüntü olarak ama...


  • kimlanbu  (27.11.11 10:58:10) 
Arabanin cakmak girisi varsa ve radyosundan FM yayinlarini dinleyebiliyorsan uyar. Yalniz Istanbul gibi sehirlerde bos frekans bulmak sorun olabiliyor ama Istanbul'da olmadigina gore cok sorun olmayacaktir bu.


  • crown  (27.11.11 13:27:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.