[]

ekşi sözlük troll leri

arkadaşlar beyin fırtınası yapalım biraz, gece gece iyi gelir..

eminim ki benim gibi çoğunuz troll'ler yüzünden sözlükten soğudunuz hatta öyle ki modlara hakaret bile edildiği oluyor neden uçurmuyosunuz bunları diye. ama sözlük formatı da belli kurallara aykırı bir şey yapmadığı sürece uçuramazsın kimseyi..

peki sizce nasıl bir değişiklik yapılmalı kurallarda veya modlar nasıl bir yol izlemeli troll'leri aforoz etmek için? fikri olan var mı?

not: ssg'nin feyki olabilirim..

 
iyi troll'ler sözlüğün çok önemli parçası. kimse onları aforoz etmek istemiyor ki. ssg'nin işine geliyor troller.


  • yasakani  (27.11.11 00:56:08) 
iyi troll'ler derken? kanye west'in kankası var mesela bi tane o ve onun gibilerden bahsediyorum


  • isimsiz uye  (27.11.11 00:59:48) 
Format veya yasalar dısında engelleme sözlüğün işlevini yitirmesinden baska ise yaramaz.
Troll formata uyuyorsa yapacak birşey yok.

  • drip nick i zaten kullanilmakta  (27.11.11 01:01:18) 
beni trollerden çok, sürekli "şu troller uçurulsun" diyenler rahatsız ediyor mesela.

yapacak bişey yok.
  • jangara  (27.11.11 01:01:41) 
bence kafayi kuma sokma hakki sozluk ustunde kolayca yapilabilen bir sey olsun. ornegin cok sogudugum eksibition'a yapilan degisiklik sonrasi muthis rahat giriyorum. alti ustu 2-3 kisiyi engellemem yetti.

eksi sozluk'te daha kolay aslinda troll'un nerede oldugunu bilmek. senelerdir giren adam uzak duruyor o basliklardan. ha bazen ansizin bosta yakaladigi olmuyor mu? e o da olmasin diyorsan; eksi++
obur turlu birilerini sirf sana ters geliyor diye uzaklastirmak, onlari asimile etmeye ugrasmak, kendimize uydurmaya caba harcamak muthis fasist bir tutum. onlari oyle kabul edemiyor musun? gormezden gel.
  • entrapmen  (27.11.11 01:48:16) 
bılgı ıceren en az 50 entrısı olmayanı dırek ucuracaksın.


  • anneke  (27.11.11 01:48:49) 
ya soruyu soran arkadaş ve benzerleri neden trollerin uçurulması gerektiğine, bu adamların kural dışı işler yapan, kimse tarafından istenmeyen tipler olduğuna kendilerini inandırmışlar? trollerin ilgi çekmesini sağlayanlar da genelde böyle tipler oluyor. beğenmiyosanız açtığı başlığa, nick altına yazı yazmayın. adam da aradığı ilgiyi bulamayınca susar gerçek bir ruh hastası değilse. bu kadar basit yahu.


  • mistreated  (27.11.11 01:55:23 ~ 01:56:20) 
ekşi ++ kullan. o zaman ne yapsalar diye kafa yormuyorsun.


  • ben smyrna  (27.11.11 09:04:57) 
oha oha bir kişinin bile aklına troll başlıklarına entry girmemek gelmiyor mu ?
adamlar sizi salak yerine koyuyor lan, herkes atlayıp bişeyler yazıyor, adamın başlığı üst sıralarda o zaman.salak mısınız siz ?

  • violence  (27.11.11 09:20:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.