[]

troller neden atılmıyor?

soru, baslıkta.




 
kurallara aykırı birşey yapmadıklarından


  • exodia  (27.11.11 00:00:58) 
seni neden atmıyorlar ise onları da o yüzden atmıyorlar.


  • vakumlu  (27.11.11 00:07:09) 
formata uyduğu sürece bir yazarın atılması için hiçbir sebep yok.


  • quotes  (27.11.11 00:13:04) 
@anneke

neden atılsınlar?
  • mistreated  (27.11.11 00:30:14) 
ekşi'de yazılanlar doğru değildir. ondan.


  • repins  (27.11.11 01:07:20) 
neden atılsın?: www.eksisozluk.com


  • anneke  (27.11.11 01:42:31) 
@ anneke

entrini okudum. tüm kalbimle katılıyorum ama trollerin atılmasını istemek çok yüzeysel bir bakış açısı. asıl olay trolleri besleyenlerin sözlüğe alınmamasıydı. sözlüğün sahibi toplu alımlar ile sözlüğü geri dönülmez bir yola soktu. ben yeni bir yazar sayılırım, 2008 sonunda yazarlığım onaylandı. ama ekşi sözlüğü 2003'ten beri takip ederim. 2007 sonunda feysbuk ve benzeri web 2.0 aplikasyonları sebebiyle sözlükte günde 20-30 sayfa başlık açılıyordu-açılmıyordu (bugün 80-100 arası). ssg sanırım sözlüğün hayatını kurtarmak ve para da kazanmak adına ne kadar yazar, o kadar iyi dedi ve ortalama bir sürü insanı doldurdu sözlüğe. noldu, yarrak gibi bir site oldu ekşi sözlük. ama tek suçlu troller değil. troller suçlu bile değil hatta bence :) suçu onlarda aramamak lazım :)
  • mistreated  (27.11.11 02:07:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.