[]

norveçli balıkçıların elleri

sevgili norveçli balıkçılar,

ankara'da ikamet etmekteyim ve ayazdan ellerim mahvolmuş durumda.
aşırı derecede kuruyor ve çatlıyor ellerim maalesef.
ara sıra nivea nemlendirici kullanıyorum bazen günde iki kere sürüyorum falan.
hani günlük 2 litre de su içiyorum su dengesi de iyi vücudun.

ne yapmak gerekir sevgili dostlar parayı basıp neutrogena mı alayım yoksa vaseline falan mı kullanayım?

 
eczaneden nutraplus isimli kremi al.


  • girl in a coma  (26.11.11 23:34:18) 
vazelinin asıl kullanım alanı budur. vazelin al. hem ucuz hem etkili.


  • cnzdmr  (26.11.11 23:37:33) 
(bkz: #20945853) vazelin. ya da daha süper bir şey önereceğim, oriflame'in tender balm diye bir şeyi var, balmumu içeriyor, süper bir krem her yere sürülüyor. yalnız 10 lira ciarında bir fiyatı var galiba ben hep çevremden beleşe aldığım için daha satın almak nasip olmadı.


  • sanal hayvan  (26.11.11 23:40:25) 
vazelin gerçekten etkili. yatmadan önce ellerinize bolca sürün nemlensin. dışarı çıkarken de eldiven takın. bazen el derisi hassas olabiliyor.


  • dessy  (26.11.11 23:41:31) 
la roche posay markası lipikar xerand el kremi bu yoksa aynı markanın cicaplast baume kremini almanı öneririm. eczanede satılıyor.


  • bisikletci  (26.11.11 23:43:26) 
Ankamall Watsons a gidiyorsun,orada sarışın,büyük popolu hoş bir hatun var ona gidip diyorsun ki benim ellerim çok kuruyor ve çatlıyor el kremi ne önerirsin? O sana yardımcı olur.


  • skywalkeremre  (26.11.11 23:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.