[]

anlayan açıklayabilir mi?

9gag.com buradaki olayı anlayan biri anlatabilir mi?

benim anladıklarım:

adamın birine sevgilisi bu posttaki tabloyu hediye etmiş doğum gününde. resimdeki tip "link" denen eleman, "zelda"dan bir karakter.

ama alttaki yorumları anlamak na-mümkün.

"aman ha evlen", "sakın bu kızı kaçırma" vs vs. bir de 9gag'in ana sayfasında da yer bulmuş kendine.

milletin gördüğü ama benim göremediğim "soooo awesome" olan şey nedir burada?

teşekkürler.

 
bu ecnebilere ayar oluyorum zati. muhabbet çevirmede bizim milletin üzerine tanımam.


  • cnzdmr  (26.11.11 23:11:26) 
torrent kullanmayı bilen kızın abartılması gibi bir şey işte, sanki bilgisayar oyunlarını sevmek ve yeteneğini bunun için kullanmak sadece erkeklerin tekelinde.


  • irbat  (26.11.11 23:11:33) 
so awesome olan kız arkadaştan böyle bir hediye almak işte? tipik geek'imsi bir kız belirtisi olduğunda ortaya çıkan 9gag yorumları.


  • yvandal  (26.11.11 23:11:37) 
Ya kafa dengi kız buldun kaçırma muhabbeti işte.

Düşün şimdi, sevgilin sana doğumugününde en sevdigin pc oyunun karakterime ilgili el işi tablo yapıyor. Haliyle özel bir hediye. Ne kadar sevdiğini gosteriyor. Olay bu.
  • deckard  (26.11.11 23:14:07) 
ya pokemona tapan bir kitlenin tek bu abartisina sasirmayin.

lan goku moku tamam sevdik izledik de 15 sene onceydi lan?!
  • entrapmen  (26.11.11 23:21:17) 
bak sana türk mealini yapayım.şimdi kız arkadaşın sana sarma yapıyor.hepsi serçe parmak kalınlığında aynı boyda mükemmel.resmini koyuyorsun nete.milletde atlıyor evlen onunla,sen evlenmezsen bana gonder.


  • duptıs  (26.11.11 23:21:56) 
o resim değil sanırım.

cam o gördüğün şey, üzerinde özel boyalarla çalışınca bu çıkmış. lisedeyken resim hocamız yaptırıyordu da hatırlamıyorum açıkçası neydi bu sanatın adı.

ayrıca ikinci güzel olan şey, adam belli ki o karakteri seviyor. kız da sevdiği için uğraşmış o kadar süre bu çıkmış.
  • liriamer  (26.11.11 23:37:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.