[]

az önce oynanan manu newcastle maçına

üst veren ve kuponu tek bu orospu çocuğu maçtan yatan bilinci yerinde biri var mı burda? olm kafayı yicem allah binbir belamı versin ki ilaç falan önerin lann




 
üst değil de runiyi kadroda görüp 1 veren var a.q. manu


  • bisanthe  (26.11.11 18:08:15) 
sakin ol hacı ben bi keresinde alt vermiştim maç 4-2 bitmişti.bi keresinde de 02 çş oynadım maç 1 bitmişti.hem de 1 öyle real madrid-sporting gijon maçı değil baya oranlar 2.1 2.4 falandı.ondan sonra iddaayı bırakışımı anlatayım.gerçi anlatcak bişey yok hikaye çok kısa.ödev yapar gibi her hafta iddaa oynuyodum.tam 7 hafta üst üste tek maçtan kupon yırtınca bıraktım.sakin ol ne olaylar dönüyo:)


  • error522  (26.11.11 18:09:01) 
ulan daha bu sabah duş aldım halbuki of amına koyim ya


  • isimsiz uye  (26.11.11 18:11:27) 
Peki ya peterborough united-middlesbrough maçına ne demeli? her hafta oynamam ama takip ederim bu peter'i, maçları hep 4-6 biter. bu hafta oynayalım dedik, hatta garanti olsun 4-6'yı boşver üst verelim dedik, 1-1 bitti amk. ve son maçımdı! sen git 8 maç yaz hepsi gelsin, en banko bildiğinden yat..


  • blackmail  (26.11.11 18:12:09) 
ne kadar kaybettin ki ben daha dün malaga-pana maçı malagaya 1.5 handikap vermiş maç76-77 bitti panadan yattım 1.430 tl kaybettim ve hiç sallamadım.


  • funkyfun  (26.11.11 18:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.