[]

pub da tiyatro

Din gece pub da bi olay yaşadım eminim uzun okumayan bi sonrakine geçsin

30unu benden önce aşmış bi hatun kişi geldi yan masama oturdu genç sevglisi ile birer tekila içtiler hatun çılgın bi kişlik herkesin gözü onda ben bakmadığım için ilgisi bana yoğunlaştı tuvalete gittiğimde peşimden gelip erkekler kısmına yanıma geldi önce pardon filan dedi çıkarken tekrar özür diledi..

sonra ben içkimi yudumlarken ağır tahrikler ile sevgilisine giit bilmem ne istemiyorum seni diye baya saydırdı çocuk ruhsuz bi kişlik jigolo tarzı kalktı kıza yaklaştı bi tokat koydu kıza anında kalktım çocuğu dışarı çıkardım filan biraz dert yandı dedim sakin ol bekle ben içeri girerken kız dahil tüm pub sakini dışarı çocuğa çullandı ben karışmayıp içeri girdim (ne kadar ağır tahrikde olsa ben oyle tokat yesem hapse attırırım o herifi kadın da erkek de olsam )

kız pubda kaldı hatta yanıma gelip teşekkür etti önümde oturdu bi şeyler saçmalamaya başladı işin ne filan doktormuş kendisi tabi ben gerildim kızın çocuğa ağır tahriğini bildiğim için içimden yararlanmak dahi geçmedi bi tokat da benim atmam lazım ama kadın sonuçta tersledim tersledim sigara uzattı almadım bişeyler içecem dedi iyi dedim kalkıp almamı bekledi oralı olmadım bana sordu teşekkür ettim o bara dönüp içki almaya gidince montumu filan aldım dışarı çıktım bi 10 dakika dolaştım bi şeyler atıştırdım..

tekrar geri geldim başkasına yanaşmıştır diye yerime oturdum bu gene geldi önüümde malum yerini dizime sürterek dans ediyor işte çok etkilendim senden bilmem ne kıza istemiyorum arkadaşım gelecek diyorum yoksa gay misin dedi bende şartel attı hayır dedim jigoloyum ama senin maaşın bana 1 gece yetmez tiyatroya gerek yok dedim tokat atacak gibi baktı..

sonra gitti

1-) sizce de tiyatro oyunu muydu

2-) ben bu tarz kevaşelere bakmadığım halde bi mıknatısım var ki bunları çekiyorum nasıl kurtulacam bunlardan? kahverengi lens mi takmalıyım yoksa giyimimi sıradanlaştırmaalıyım? saçlarımımı siyaha boyamalıyım sakal mı uzatmalıyım anlayamadım?

okuyana helal olsun cevaplayan çok sağolsun

 
Nedir bunlardan çektiğin hocam yaa, ağlayacak gibi oldum okuyunca. Huni tak abi kafaya, çekinip yanaşmazlar herhalde o zaman galiba sanırım. Yoksa dışarı mı çıkmasan hiç, bilemedim ki. Her taraf bu tarz kevaşelerle dolu di mi yaa, evrende onca acı var, bunlar yüzünden bence.


  • andrey bolkonski  (26.11.11 10:41:21) 
valla bu giyim kuşamla olacak birşey degil.
gerçek mi tiyatromu bizim bilme ihtimalimiz yok ama böyle şeyler illaki olur. sen onu bunu bırak hatun taş mıydı ve sonra ulen keşke atlasaydım dermisin onu düşün. ayrıca alkolun etkisiyle başka birşeyler olabilir.

  • exodia  (26.11.11 11:56:21) 
tamam olur amenna kabul ama bi kere olur bi insana bana bu kaçıncı yahu millet kaldırmak için bara gider allam başım derde girmesin diye artık iki kadeh bi şey içerken bile zikreder oldum .. taştı

taşsa bile yerinde ağır değildi.
  • benvaryaben1  (26.11.11 12:37:36) 
çok duygulandım okurken, hatta ağlıyorum şu an.


  • kimlanbu  (26.11.11 17:59:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.