[]

MSN Engelleyeni görebilmek istiorum

MSNde engelleyeni görmek için bildiğiniz güvenilir virüs bulaştırmayacak ve adresini çalmayacak bi site bilen var mı varsa söyleyebilir mi




 
engelleyeni gösterdiğini iddia eden programlar mevcut, discovery bunlardan biridir. amma ve lakin ben denediğimde bu işi yapamadığını da görmüşlüğüm vardır.

msn mevzuunda bir tek engelleme halini karşı taraf bilemiyor; sildiyse zaten herhangi bir eklenti olmadan görebilirsiniz.

şunu deneyebilirsiniz bir de, eğer spesifik bir kişiyse (sevgili insanı vs.) ve paranoyaksanız; başka bir random msn adresini kullanarak onu ekleyebilir, şansınızı oradan bakmak suretiyle deneyebilirsiniz.

emin olduğum tek şey ise nasıl bir site olursa olsun msn şifrenizi girmemeniz gerektiği.
  • alchoburn  (09.07.08 17:04:46) 
bir de profil kısmındaki görünümün değiştiğine dair bir söylenti var ama tam detayını hatırlamıyorum. ha dediğim gibi, paranoyak olmayın, olmanıza sebep kimselere de takılmayın en kısa yoldan :D


  • alchoburn  (09.07.08 17:06:12) 
msn status checkerdan (ki o da ancak hotmailse işe yarıyor)arada bir durumuna bakarsınız online yakalarsanız anlarsınız ki bloklamıştır.


  • red g  (09.07.08 18:08:11) 
Ben sunu kullaniyorum ve karsimdakinin ustune gelince blocked: no/yes gibi bisi cikiyo ne kadar dogru bilemem. www.pidgin.im


  • badseed  (09.07.08 18:22:18) 
cevrimdısıyken ana bacı kufret, sonra cevap verirse engellememiştir. cevap vermediyse o mesaj ona ulasmamıs demekki engellemiş. ehehe ben bunu denedim :)


  • sourlemonade  (09.07.08 19:08:59) 
kişi listendeki kişiye sağ tıkla, görünümden profil i seç. orda solda bir yerde ayrıntılı görününüm olacak. orada eğer sadece web görünümü çıkarsa engellemiştir, hem web hem de messenger görünümü çıkarsa engellememiştir.

diye duydum denedim de, eski sevgili beni engellemiş (haliyle) sanırım işe yarıyor.
  • seen sea  (10.07.08 02:54:06) 
yok böyle birşey.


  • winsome  (10.07.08 15:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.