[]

tamamen duygusal

şimdi fakültede aynı sınıftan bir kız var. böyle nasıl anlatayım. diğer kızlardan farklı gelen bir yönü var. çok yakın geliyor gibi. sevgilim olmasını isterim bu kişinin.

şimdi bu hoşlantı mıdır?

yani şöyle bir şey de var: lisede de kızın biri vardı. onu aklımdan bir dakika çıkaramıyordum. inanılmaz bir durumdu. yukarıda bahsettiğim, şimdiki kızda böyle her an aklımda durumu yok. sadece okula gidince aklıma geliyor :)

tekrar soruyorum: bu durumumun adı nedir? bu hoşlantıysa, lisedeki neydi?

 
kişiden kişiye değişir. her duygunun herkeste ortak bir adı yok. şu anki durum ,sadece ilgini çekmiş.


  • pelinn.  (25.11.11 19:09:28) 
biriyle beraber olmaya başlamak için illa aşık olmana gerek yok. ilgini çekmiş, bişeyler yapın o da ilgiliyse, kendi kendine şekillenir zaten. belki aşka sevgiye döner, belki ilgini kaybedersin.


  • portnoi  (25.11.11 19:23:24) 
hoşlantı. tanıdığın insana aşık olursun, tanımadığına olamazsın. tanımak derken baya yakından tanımak.


  • repins  (25.11.11 19:35:28) 
hıı biraz karşık gibi aslında ama bence şuan ki bahsettiğin kızdan hoşlanıyosun kesinlikle aşk değil.Aşk sadece gördüğünde değil her an aklında olması,herşeyin onu hatırlatması insanın içini hem acıtan hem mutlu olmasını sağlayan ilginç bi dduygudur.


  • delimiyim evet yoo  (25.11.11 21:07:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.