[]

Behzat ve Süheyl de söylemişti... :) Hadi bakalım

Bi aralar arapca bir parça vardı sonra bunu behzat ve süheyl uygur kardeşler de "Abdülkadir, ramiye yada unkapanına gidelim" şeklinde değiştirmişti.

1. Bu şarkının orjinalinin adı ne ve kim söylüor

2. Behzat ve Süheylinkinin adı ne

Şimdiden teşekkür ediorum

edit: ikisini de buldum cevap yazma zahmetine katlanan herkese teşekkür ederim :D

 
O degil de o şarkıda "abdulkadir ya ramıye" yada unkapanına gidelim diyordu tırnak içini hızlı okuyunca da cümlenin anlamı değişiyordu acaba uygur kardeşler bunu bilerek yapmışlar mıdır,bunu merak ettim bende :)


  • mikelarteta  (09.07.08 15:59:06) 
@mikelarteta
orada ya ramiye ya da unkapanına gidelim diyo.
rami; istanbulda bir semt.
  • etna  (09.07.08 16:20:41) 
ya lime wireye yazıyorum çıkmıyo biri bana yollasın


  • fbu95  (09.07.08 16:56:26) 
bu tarz sarkilari seviyorsaniz faudel, rachid taha ve khaled'i dinleyin. cok zevkli walla.


  • osuruklu  (09.07.08 17:34:27) 
@mikelarteta, evet gayet kasıtlı yapılmış bişey o :)


  • deckard  (09.07.08 17:45:44) 
Hatta nakarat sonunda "ya rock söyleyecez ya da hicaz/ vallahi aç kalıcaz" kısmında rock kelimesi aynen yazıldığı gibi okunmuştu. Bilerek ve istenerek yapılan birşey yani.


  • ataturkiye  (09.07.08 18:09:12) 
rami ve unkapanı 2 adet plakçısı bol semt.
İnsanlar kaset yapmak için gidiyorlar

yoksa
Abdülkadir yiyeceksen burada ye yoksa bak unkapanına gideriz.

manası taşımıyor.
  • cruseo  (09.07.08 19:23:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.