[]

bu duyuruda karnımı doyuruyoruz

evet şaka değil bu. günlerdir ağrısından geberdiğim gastritim yavaş yavaş geçiyor. hala ilaç falan alıyorum ve öle çok da normal bir mide gibi değil midem. şu an iş yerindeyim. 1,5 saat içinde çıkıcam ve sonrasında dışarıda olacağım bir süre. kısacası akşam yemeği için mantıklı bir şeyler yemem imkansız olacak. ayrıca günlerdir midemin ağrısından püskevitle besleniyorum. bir tek dün akşam sevgilinin elceğiziyle yaptığı çorbayı içebildim. iş yerim gayet merkezde bir nokta. kısacası her tür yer var yakınımda. ofisteki olanaklar tost makinesi ve kettle ile sınırlı. hazır çorbalar ve bir çok hazır yemeğin mideme dokunduğunu da hesaba katarak

ne yiyeyim lan şimdi ben?


 
salata ye hem hafif hem havalı :)


  • cnzdmr  (25.11.11 15:35:03) 
çiğ sebze ve meyve de dokunuyo ne yazık ki :(


  • kedili madam  (25.11.11 15:38:04) 
ızgara et? kebapçı varsa tavuk veya kuzu şiş? iyi pişmiş.

tam anlayamadım. normal şeyler yiyemiyorsunuz, çorba tarzı ama farklı bir şeyler mi olmalı? hazır yemek, pizza, hamburger vs. olmayacak. doğru mu?
  • kibritsuyu  (25.11.11 15:44:46 ~ 15:46:25) 
Yağsız, beyaz peynirli, kepek ekmeği ile yapılmış tost.
Bu arada, bu tür dönemlerde Kudret Narı Macunu kullanıyorum, bana iyi geliyor. Ama ilaç alıyorsan, aktar malzemelerine ihtiyacın olmayabilir.

  • eteria  (25.11.11 15:49:39) 
çiğ sebze meyve, kızartmalar, ağır ve yağlı yiyecekler, mayalı gıdalar, bol kimyasal katkılı gıdalar yiyemediklerim arasında. geriye de bişi kalmıyo. hanımeller ve burçak beni daha ne kadar idare edicek bilemedim.


  • kedili madam  (25.11.11 15:49:58) 
yine çorba yenebilir, ızgara sebze tabakları oluyor, diyet yemekler başlığı altında olan şeyler genelde yağsız ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle oluyor. gastritim azdığında ben oralardan yiyorum..


  • kompos  (25.11.11 15:50:35) 
aktarlık versiyonu geçtim artık ilaca mecbur kaldım. iyileşmeye de başladı hatta neyse ki ama artık bişi yiyememekten gözüm döndü.
mesela canım kokoreç falan çekiyor ama nerdeeeeee :(
komşufırın var hemen karşımızda. ordan bişiler alıp yesem?
  • kedili madam  (25.11.11 15:51:27) 
aynı dertten uzun süre mustarip olan biri olaraktan diyom ki;
yakınlarda varsa kumpir en iyi yemek şu an senin için sanırsam. ama öyle mısırdı, sosisti, turşuydu, ketçaptı koydurmayacan tabii ki...
afiyet olsun, geçmiş de olsun.
  • olivia  (25.11.11 15:58:57) 
mesela tavuk göğüs ızgara yanına hoşaf az yağlı hafif lapa pilav.


  • kediebesi  (25.11.11 16:28:21) 
bende de vardı gastrit, et falan değil abi, karbonhidrata abanıcam bikaç gün. sindirimi kolay şeyler, git kumpir ye mesela, patates yemeği ye, mercimek çorbası falan iç.


  • meriadoc  (25.11.11 17:53:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.