[]

Aylak Adam vs Bilinen Bir Sokakta Kaybolmak

Bu iki kitaptan birisini okumam gerekiyor sınav için, okuyanlar varsa olay örgüsü hangisinde belirgin bunu açıklayıp, birini önerebilir mi???

Bilinen Bir Sokakta Kaybolmak - Cemil Kavukçu
Aylak Adam - Yusuf Atılgan

 
diğerini okumadım o yüzden olay örgüleri hangisinde daha belirgin bilemem ama,aylak adam okuduğunda sana da bir şeyler katacak,hoş bir kitap. bence aylak adam'ı oku.


  • pelinn.  (25.11.11 15:35:34 ~ 15:37:26) 
Sınav için okuyacağımdan, olay örgüsü öncelikli olmalı, o yüzden karşılaştırmalı bir cevap gelebilirse güzel olacak, yoksa da tavsiyeleri dikkate alacağım.


  • kahin ahtapot paul  (25.11.11 15:40:49) 
ben de yalnızca aylak adam'ı okudum. ancak kendisinin olay örgüsü de hayli belirgindir hele kitap bitip düşünürsen her şeyden oldukça keyif alacağını da garanti edebilirim. lezizdir vesselam


  • zahmet  (25.11.11 15:41:53) 
aylak adam çok popüler bir kitap. af buyur ama ötekini ilk defa duyuyorum. sözlükte hakkında onlarca entri girilmiş olduğuna eminim. incecik de bir kitap, hemen bitirirsin.


  • mistreated  (25.11.11 18:51:50) 
yalnız bir mesele var. bilinen bir sokakta kaybolmak kitabı öykü kitabıdır, roman değildir. cemil kavukçu da yaşayan ustadır, çok önemli bir yazardır. tıpkı yusuf atılgan gibi. ama kitabın içindeki öykülerden birisi hakkında mı çözümleme yapacaksınız yoksa bütün öyküler için mi? ayrıca dediğim gibi, iki kitap sapla saman. biri öykülerden oluşuyor, diğeriyse roman.


  • microfiction  (25.11.11 23:29:03 ~ 23:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.