[]

karın kası aleti hakkında sorularım var..

www.grupfoni.com


şöyle bir fırsat var "abrocket" veya "total core" 50 tl ye geliyo. fırsatın kullanım şekli beni kıllandırdı. yok adresimi falan mail atıcakmışım da öyle gelecekmiş alet.

sizce güvenilir mi? alacak olrusanız hangisini alırıdınız içinden birini kullanananınız var mı? veya alma boşuna hiçbi işe yaramıyo mu dersiniz? mekik çekmeye çok üşeniyorum. belki yardımcı olur diye düşünmekteyim.

değerli yorumlarınızı beklerim :P

 
Bir arkadaşım televizyondaki reklamına kanıp aldı, bir süre üzerinde oturdu televizyon izlerken, sonra da ne yaptı bilmiyorum. Atmıştır herhalde.

Biz de aldığı andan itibaren epey dalga geçtik. O yüzden arkadaşların adına çok eğlenceli bir alet. Hiç düşünmeden alabilirsin.
  • Yahuda  (25.11.11 13:23:59) 
bunlardan fayda sağlayanı pek görmedim. ama decathlonda filan satılan bi nane var böyle yarım daire gibi içine oturuyosun filan. basit bir tasarım. ona bi bakın, ucuz, güzel bişi. ne adını hatırlayabildim, ne fotosunu bulabildim. :(
hah tipini buldum ama pahalıymış fiyatı sandığım kadar ucuz değilmiş...
www.youtube.com
abdo gain miş adı.
bir de şu hareketler de aslında epey çalıştırır.
www.youtube.com
core yoga abs filan diye ararsanız başka bi çok video çıkar. özellikle bacakları kaldırmalı hareketler en az aletler kadar faydalı olacaktır sanıyorum.
gereken tek alet vücudun hehe
  • kediebesi  (25.11.11 13:28:42 ~ 13:43:14) 
cok basitce böyle garip aletler alip kendinizi hirpalayacaginiza,gidin spor saloluna yazilin her türlü aletide kullanip gercekten spor yapin,motivasyonda saglar.

kisacasi bu aletler belki teoride ise yarar ama aldiktan sonra atar gidersiniz bi hafta icinde sonuc alamadiginizi görünce,spor saloluna giderseniz "ulan aylik para veriyorum gidiyim haftada 3-4 sefer en azindan " dersiniz ve gidersiniz
  • serabetan  (25.11.11 13:34:17) 
vazcaydırdınız gibi. düşüniyim bi daha bakalım. sağolun yorumlar için.

bu arada alacak olsanız hangisini alırdınız?
  • teflon  (25.11.11 14:09:52 ~ 14:11:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.