[]

yine bir laptop sorusu

autocad ve photoshop gibi programları rahatlıkla çalıştırabilen, hızlı, sims 3'ü de rahat oynayabileceğim bir laptop arıyorum,pili de iyi olsa çok da iyi olur.

1)ne alınmalı sizce?
2)neden o, diğerleri değil?
3)kullanıyor musunuz?
4)eklemek istedikleriniz?

 
ekran kartı en az 512 mb olan, i5 ya da i7 işlemcisi olan ve en az 3 gb ram'i olan tüm modeller sana uyar. marka sorarsan dell ya da lenovo.


  • cnzdmr  (25.11.11 13:23:46) 
zamanında (1.5 yıl önce) sony vaio vpc f11m1e aldım. i5 2.4 gh işlemci, 4gb ram, 500 gb hdd, 1 gb ekran kartı var. 2400'e almıştım zamanında, ama hiç bir sorun çıkarmadı.
autocad, photoshop vs. bir sürü 3 boyutlu modelleme programı dahil rahatça çalıştırıyor. sims 3 rahatlıkla oynanıyor. ama eğer bundan fazlasını yapıp aynı anda hem render alsın hem oyun oynayayım dersen biraz zorlar tabii.
stüdyo zamanında arkadaşlarım bilgisayarında alamadıkları renderları bana getirirlerdi.
ama ben olsam, şimdi bilgisayar alacak olsam en az 6gb ram, en az i7 işlemci ve yine en az 1gb ekran kartı olanı alırım. sony dışında marka yorumu yapamıyorum.
  • lori  (25.11.11 13:31:06) 
  • partizan  (25.11.11 15:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.