[]

sinemaları seansları gösteren bir web sitesi

arkadaşlar bu konuda ciddi bir sıkıntı çekiyorum. sinemaları seansları güncel olarak veren bi beyazperde.com sitesi var o da işi iyice bozdu yok bölge seç yok haritada bir yer seç yok aklından bi sayı tut falan. reklamları da cabası. bilhassa cepten bağlandığımda satırlarda da bir çok hata görünüyor.

şimdi sorum şu sinema salonlarında hangi seanslarda hangi filmlerin oynadığını güncel olarak görüntüleyebileceğim bir site var mı?

bunun yanında haftaya cuma hangi filmlerin geleceğini falan da gösterse güzel olur.

 
sinemalar.com
www.gencsinema.com
ve daha onlarcasi.

yetmezse mybilet.com

cep telefonu icin;
ios; intersinema (baska da var ama en eli yuzu duzgun olan bu)
android: sinemalar (ustune yok gibi bir sey, mybilet'in uygulamasi da iyi)
  • entrapmen  (25.11.11 10:25:31 ~ 10:27:00) 
mybilet.com ?


  • lewoxl  (25.11.11 10:27:50) 
intersinema.com


  • el magico  (25.11.11 10:33:21) 
android telefon kullanıyorsanız "sinemalarda bu hafta" aplikasyonu olağanüstü başarılı, market'ten temin edilebilir, ücretsiz


  • cifadam  (25.11.11 10:42:57) 
  • arig  (25.11.11 10:55:10) 
sinemaseans.com, ben çok memnunum.


  • kompos  (25.11.11 10:59:34) 
bence de mybilet en mantıklısı. sonuçta bilet satılan yer ve hata olma ihtimali yok. artı olarak dolu olup olmadığını da görebiliyorsun salonların. tabi her salonun olmaması eksisi.


  • lord andurien  (25.11.11 11:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.