[]

en tasarruflu elektrik sobası

merhaba arkadaşlar,

baya dertliyim; anneanneme tek bir oda için elektrik faturası tam tamın 1 aylık 280 tl gelmiş.. ben ödüyorum faturalarını, dolayısyla bir şekilde bu masrafı biraz kıssak çok güzel olur..
şuan kullandığı 7/24 yanan elektrikli kalorifer.. markası da iyi bişi şimdi hatırlamıyorum ama alalı oluyor baya..

tavsiye edebileceğiniz ekonomik bi soba var mı elektrikli?
tesekkur ederim..

 
Bir zamanlar vecta diye birşey vardı. Alıp kullanan memnun kalan var. Battı falan galiba ama bi araştır istersen


  • primetime  (25.11.11 10:03:38) 
7/24 yaniyorsa isin zor .. bu kaloriferlerin yagli olanlari var ya da veito marka isitici oneririm.


  • 1917  (25.11.11 10:03:55) 
Kıyma anneanneye. Diğer arkadaşların bahsettiği yağlı kalorifer modelinden kullandım ben en fazla 50 lira farkeder o da adam akıllı ısıtmıyor.


  • veeeys  (25.11.11 10:18:27) 
ufo. tasarruf yapıyor bayağı.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (25.11.11 10:57:30) 
ufo'dan tırsıyorum, yangın falan çıkarsa diye..

kıyamam ben ona zaten veeeys..
  • gaea  (25.11.11 11:12:07) 
elektrkli battaniye kullanın. bir de ayak ısıtıcı alabilirsiniz. çünkü anneanneler bir türlü ısınamıyorlar. ayakları ısınsa tamam


  • hoot  (25.11.11 12:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.