[]

fal bakma sorusu

fala inanmayan, inananlarla bakarken dalga geçen bi insanım. geçen gün dalgasına ölecek birinin falı nasıl olur ki mesela yarın ölcek olsam falımda ne çıkcak? uzun bi yol çıkar mı gene? vs şeyler dedim. sonra düşününce harbiden nasıl çıkar acaba dedim, merak ettim ve cevap bulamadım. sizce ne olur durum, var mıdır böyle bi yaşanmışlığı olan?




 
çok da dalga geçme. falına baktığı kişiye "yakında öleceksin" diyen ve bu kişinin de ertesi gün trafik kazasında öldüğünü bildiğim bi arkadaşım var. ama bu arkadaşım, başka bi şeyi daha bildikten sonra, artık fal bakmaz oldu.


  • compadrito  (25.11.11 06:43:54) 
fala, falcıya inanmazdım ama şunu bir oku derim. kendim yaşamasam inanmazdım öyle diyeyim...

(bkz: falcı/@kimlanbu)
  • kimlanbu  (25.11.11 07:05:23) 
ananem yılanlar gördüğünü söylemişti. şehirdışından misafirleri gelmiş, ananem fincanı açtıktan sonra o fincana bakamayacağını söylemiş, ertesi gün trafik kazasında tüm aileyi kaybetmişler. tabi yılanlar konusunda emin değilim, konu ne zaman açılsa çok kötü hissederdi ve geçiştirirdi. ama yine de tesadüf olduğunu düşünüyorum ben.


  • edaydin  (25.11.11 08:25:12) 
çok inanmam desemde burada birkaç kez tavsiye ettiğim bir falcı vardı, 1 kez gittim ve biçok şeyi bildi diye. dün bana o falcıyı tavsiye eden müdürümün eşine 1.5 sene önce söylediği bir olay gerçekleşti ki apışıp kaldık. yani nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama oluyor.


  • pisekar v2  (25.11.11 08:30:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.