[]

Usb bellek alacağım ama... (capsli)

Bunun da iyisi kötüsü var mıdır bilmiyorum.
Hem resimdeki şık bir şey olsun istiyorum hem bu işten hiç anlamıyorum.
Var mı resimdeki gibi şık (kaliteli mi bilmiyorum) usb bellek tavsiyeleriniz yahut sakın şu marka alma diyeceğiniz bir marka?
Teşekkürler!

 
urun.gittigidiyor.com

ama kingston en iyisidir. ömür boyu garanti veriyor.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (24.11.11 21:44:01) 
bende var cüzdana falan sığıyor. güzel yazma hızı falan yüksek


  • humin zararlisi  (24.11.11 21:44:07) 
en ucuzu hangisiyse onu al hepsi aynı.


  • mtrsykl  (24.11.11 21:46:11) 
banada hepsi aynı gibi gelıyor ama cuzdana sıgan ınce ufak bişi almanı tavsıye ederım


  • cmr_sa  (24.11.11 21:51:05) 
hepsi aynı değil gidip ucuz bişey alma. yazma hızı çok farkediyor.


  • cnzdmr  (24.11.11 21:54:29) 
sandisk fiyat performans ürünüdür, şiddetli tavsiyemdir bu konuda. küçük olanları falan var çogseller


  • cura ut valeas  (24.11.11 22:04:11) 
önceliğin tasarımdan ziyade, okuma-yazma hızları olsun ve transcend marka öneririm.


  • Pis moruk  (24.11.11 22:46:35) 
sandiskin micro sd kartları var usb adaptörü ile satılıyo. ihtiyacın olduğunda telefona falan takabilirsin. telefonda işin bittiğinde adaptöre takıp bilgisayara


  • mr fusion  (24.11.11 23:00:15) 
Gösterdiğin ürünün yazma hızı fena değil. Alınabilir. Bana göre estetik de. Ama kingston en iyi marka değildir bunu bi' belirtiyim. Ama elbette kötü bi marka da değildir. Transcend'lere bakabilirsin. Özellikle JetFlash serisi daha bi estetik ağırlıklı. Ayrıca ufak ince ürünler. Eğer çok ufak olsun istiyosan;www.vatanbilgisayar.com bunu da düşünebilirsin. Resimdekinden daha da ufak.


  • onexey  (24.11.11 23:01:59) 
bence 4 gb gibi seyleri 15-20 ye al,zaten kullanimina göre 1-3 sene maksimum ömrü war.


  • serabetan  (25.11.11 00:27:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.