[]

Kedi çiftleştirmece

şimdi iş bu duyuruda www.eksiduyuru.com belirttiğim üzere zavallı tatlı kediciğimiz azdı.

şimdi soru şu: kısırlaştırılmış bir erkek kedi ile bizim tazeciği çiftleştirmek mümkün müdür? yoksa kısırlaştırılan erkek kedinin o taraklarda bezi olmuyor mu artık? eğer böyle bir şey mümkün ise, gelin isteyin kızımızı. :)
çünkü kendisi dünden razı.

 
Erkek kedim kısırlaştırılmış, 2 yaşında kısırlaştırdık sanırım, yani "bafilemeyi" biliyor. dişi kedim kısırlaştırılmamış. Dişi azınca erkek kedim arada çıkıyor üstüne ama sonra kavga ediyorlar, dişinin boynu ısırılmaktan yara oluyor vs.

Kısırlaştırılmış erkek kediden hayır gelmez ne yazık ki. Refleks olarak bir kaç gidip geliyor ama ı ıh, devamı gelmiyor.
  • kimlanbu  (24.11.11 19:41:27) 
e peki o bir kaç gidip gelse bu kız biraz olsun rahatlamaz mı? yani hali içler acısı.


  • vakumlu  (24.11.11 19:43:39) 
bir kaç gidip gelsin bakalım denemekte zarar yok.


  • error522  (24.11.11 20:01:35) 
kediyi parmaklasak olmaz mı?


  • trinitrotoluen  (24.11.11 20:49:05) 
veterinerinize danışarak çok çaresiz kaldığınız durumlarda kulak çubuğu ve vazelin ile kendisine yardımcı olabilirsiniz içeri sokmadan sadece masaj vari. yine de veterinerinize danışın lütfen.


  • ewet  (24.11.11 21:05:38) 
yalancı gebelik durumu oluşabilir, bu yüzden yavrulamayacağı durumda dişi kediyi kısır erkeklerle çiftleştirmemeli, cinsel organına kulak temizleme çubuğu, termometre gibi şeyler sokarak tatmin etmemelisiniz.


  • obez kirpi george  (24.11.11 21:21:13) 
gece gece yarıldım ya ne hasta adamlarsınız :)

geyişk süper olmuş ama :)
  • nediyemmahmutmudiyem  (24.11.11 21:30:38) 
öyle pamuktu, boruydu, parmaktı falan sokmam ben kediye arkadaşım.
bence bir kaç gidip gelmesi en iyisi. gerçi gençlere sormak lazım. bizim altta bir komşu var kedisi erkek. işalla kısırdır, bazen apartmana kaçıyor yakalar getiririz babamla en kötü. napayım artık.

ama valla aranızda öyle kısır erkek kedisi olan varsa, kanına girin gelsin görsün kızımızı. pek bir güzel, pek cilveli maşallah.
  • vakumlu  (24.11.11 22:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.